«Άγριες Μέλισσες»: Ξεκίνησαν για την τρίτη σεζόν! (pic)

Πριν από λίγο καιρό, ολοκληρώθηκε η δεύτερη σεζόν από τις «Άγριες Μέλισσες» και οι δημιουργοί της σειράς, Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης, ήδη εργάζονται πυρετωδώς για τον τρίτο πολυαναμενόμενο κύκλο, που διαδραματίζεται στην εποχή της δικτατορίας. Ο Κωστής Σαββιδάκης, ο οποίος συμμετέχει στη σειρά του ΑΝΤ1, δημοσίευσε μία φωτογραφία από τα γυρίσματα, τα οποία πραγματοποιούνται στην Αθήνα. «Άγριες Μέλισσες… Γ’ κύκλος… Καλή αρχή… Καλή δύναμη… Πάμε γερά» έγραψε στη λεζάντα.

Η επόμενη μέρα βρίσκει όλους τους ήρωες με πληγές. Μία νέα… ζωή ανοίγεται μπροστά τους. Κάποιοι πρωταγωνιστές μένουν στο Διαφάνι και παλεύουν να στήσουν τη ζωή τους από την αρχή, κάποιοι άλλοι μετακομίζουν στην Λάρισα, ενώ ένα από τα ζευγάρια θα βρεθεί στη Λέρο, λόγω πολιτικών φρονημάτων.

Η σκοτεινή περίοδος της δικτατορίας στις «Άγριες Μέλισσες» θα φέρει και πάλι κοντά τους δύο πρώην εραστές, Δρόσω και Κωνσταντή, πιο ώριμους όμως από το παρελθόν και αποφασισμένους ν’ αφήσουν πίσω τους το μίσος και τον θάνατο που σκόρπισαν οι δικοί τους και οι ίδιοι και να ατενίσουν το μέλλον με αισιοδοξία.

Αγριες Μελισσες
Την ίδια ώρα, η Ασημίνα με την αδελφή της θα προσφέρουν ένα ζεστό σπιτικό στο μικρό Σέργιο και εκείνος δεν θα πηγαίνει κόντρα σε τίποτα, αφού είδε πως η διαμάχη δεν έκανε καλό σε κανέναν. Στην καρδιά του Σεβαστού υπάρχει ακόμα η Ασημίνα, όμως πια νιώθει μπλοκαρισμένος και δεν ξέρει πώς να τη διεκδικήσει.

Η Σταμίρη σοκαρισμένη από το πόσο πολύ έχει επηρεάσει το νέο καθεστώς το χωριό της, όταν βλέπει τον Λάμπρο, τον Προκόπη, αλλά και τον Μπάμπη να στέλνονται στην εξορία, καταλαβαίνει ότι δεν μπορεί να μένει άλλο με σταυρωμένα τα χέρια. Αναλαμβάνει, λοιπόν, δράση στην Αντίσταση και παίζει τη ζωή της κορόνα γράμματα στις «Άγριες Μέλισσες». Αυτό είναι και ένα νέο σημείο τριβής με τον Νικηφόρο, ο οποίος όμως δεν μπορεί να την αφήσει απροστάτευτη.