Η αγρότισσα του GNTM συνεχίζει να δουλεύει στη λαϊκή

Μαρία Μιχαλοπούλου, πρώην παίκτρια του GNTM 2, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2night show» το βράδυ της Τετάρτης (04/11) και αποκάλυψε ότι εξακολουθεί να δουλεύει στη λαϊκή με τον πατέρα της και πως μετά το ριάλιτι μοντέλων δεν μπορούσε να κυκλοφορήσει μόνη της στο δρόμο.

Η Μαρία Μιχαλοπούλου, που το τηλεοπτικό κοινό την ήξερε και ως «Μαρία η αγρότισσα» στο GNTM 2 μίλησε για το σοκ που πέρασε όταν βγήκε από το ριάλιτι μόδας, λόγω του εγκλεισμού, και αποκάλυψε ότι μετά το ριάλιτι θα χρειαστεί ψυχολόγο.

«Όταν πήγα στο χωριό μου μόνο κόκκινο χαλί δεν μου έστρωσαν. Υπήρχαν και πολλοί που δεν μου είχαν μιλήσει για καιρό και μου μίλησαν τότε. Ενώ πήγαινα από πολύ μικρή στο χωράφι, όταν επέστρεψα στο χωριό και την επομενη μέρα πήγα ξανά για δουλειά με είδαν άνδρες του χωριού και δεν με αναγνώρισαν».

Αναφορικά με το ψυχολογικό κομμάτι η Μαρία είπε: «Όταν βγήκα από το GNTM ήταν τεράστιο το σοκ. Λόγω του εγκλεισμού. Δεν κυκλοφορούσα στον δρόμο μόνη μου. Δεν είναι τόσο απλή η ψυχολογία όσο φαντάζονται όλοι. Δεν είναι καθόλου απλή. Ήμουν 5,5 μήνες αποκομμένη από τον υπόλοιπο κόσμο. Συνέχεια προστατευμένη, όλοι φρόντιζαν τα πάντα για μένα και στην ουσία εγώ υπήρχα. Οπότε το να ξαναβγαίνω έξω μετά από τόσο καιρό ήταν σοκ. Ούτε στο σούπερ μάρκετ δεν πήγαινα μόνη μου.

Μπέρδεψα τις πραγματικότητες. Νόμιζα ότι η πραγματικότητα του GNTM ήταν όλη μου η ζωή και όλη μου η ζωή ήταν μία φαντασία», αποκάλυψε η Μαρία Μιχαλοπούλου. «Θέλω ψυχολόγο το πιστεύω» είπε, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να την παροτρύνει να κάνει αυτό το βήμα.