Άκης Πετρετζίκης: Απίστευτο τρολάρισμα για το MasterChef

Δεν είναι η πρώτη φορά που τοποθετείται δημόσια για την μην αναφορά του ονόματός του στο Masterchef. Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη, ο οποίος αντιμετώπισε με χιούμορ το γεγονός ότι κανείς στον διαγωνισμός μαγειρικής δεν αναφέρεται σε εκείνον, όταν μιλάει για τους νικητές.

Στο παρελθόν οι κριτές είχαν αναφέρει τα ονόματα των νικητών, κάνοντας λόγο μόνο για τον Λάμπρο Βακιάρο, τον Τιμολέοντα Διαμαντή, τον Μανώλη Σαρρή και τον Σταύρο Βαρθαλίτη. Στο χθεσινό επεισόδιο του Master Chef ήρθαν ως καλεσμένοι, τρεις από τους νικητές, ο Λάμπρος Βακιάρος, ο Μανώλης Σαρρής και ο Σταύρος Βαρθαλίτης.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού επεισοδίου, ο Σωτήρης Κοντιζάς αναφέρθηκε για πρώτη φορά και στον Άκη Πετρετζίκη. Για την ακρίβεια, δεν είπε καν ολόκληρο το όνομα του και αρκέστηκε σε ένα απλό «Άκης». Το στιγμιότυπο αυτό προφανώς φάνηκε αστείο στον σεφ και τού έδωσε την αφορμή να τρολλάρει στο Twitter, παρομοιάζοντας τον εαυτό του με τον «κακό» του Χάρι Πότερ, τον Βόλντεμορτ, του οποίου το όνομα ήταν απαγορευμένο και δεν έπρεπε να ακούγεται.

Πιο συγκεκριμένα, έγραψε: «Όντως σαν τον Βολντεμορτ νιώθω …. που δεν πρέπει να ακουστεί το όνομα μου 😂😂😂 άμπρα κατάμπρα για να μάθετε 😎😎😎»