Αλέξης Παππάς: Αποχώρησε τελευταία στιγμή από παράσταση

Τι συνέβη και ναυάγησε το σκηνικό πάντρεμα που θα είχαν ο Αλέξης Παππάς και ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο θέατρο Broadway;

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας παράστασης «Το κλουβί με τις τρελές» αποχώρησε ο Αλέξης Παππάς, σύμφωνα με όσα επιβεβαίωσε ο Μαυρίκιος Μαυρικίου την Πέμπτη στο πλατό της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha. Ο νεαρός καλλιτέχνης θα συνεργαζόταν επί σκηνής με τον γοητευτικό ηθοποιό και παραδέχθηκε πως έμαθε την απρόσεμνη αποχώρηση από τα social media.

Ειδικότερα, ο Μαυρίος Μαυρικίου σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχει συμβεί κάτι πάρα πολύ περίεργο το οποίο δεν το καταλαβαίνω. Ο Αλέξης Παππάς ήρθε στην παράσταση, συμφώνησε, έδωσε τα χέρια, έκανε πρόβα, πήρε κείμενο, ξεκίνησε, προχωρήσαμε και το φτάσαμε μέχρι ένα πολύ καλό σημείο. Εγώ τώρα, που ήμουν στην Κύπρο γιατί είχα δυο συναυλίες, ενημερώνομαι ξαφνικά από τα social media – ούτε από τον Αλέξη ούτε από πουθενά αλλού – ότι ο Αλέξης δεν θα είναι στην παράσταση. Παίρνω λοιπόν τηλέφωνο τον σκηνοθέτη και παραγωγό του θεάτρου και μου είπε ότι όντως επανήλθε μετά τις συμφωνίες και είχε άλλες απαιτήσεις. Είχε άλλα δεδομένα, είπε ότι δεν ένιωθε έτοιμος και ότι φοβήθηκε πως δεν θα τα καταφέρει».

«Ήταν λίγο μπερδεμένος και ασαφής ο λόγος. Εν τέλει, όμως, αισθάνομαι ότι ο Αλέξης Παππάς χρησιμοποίησε λίγο την παράσταση» συμπλήρωσε, με σαφήνεια, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha