Αλλάζει μέρα το «Πάμε Δανάη»;

Η Δανάη Μπάρκα μίλησε το μεσημέρι της Κυριακής στην κάμερα του Σου Κου Family και τη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου. Η νεαρή ηθοποιός και παρουσιάστρια του MEGA αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην συμφωνία της Ελένης Μενεγάκη με το Μεγάλο Κανάλι καθώς και τη φημολογούμενη μετακίνηση της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Ειδικότερα, η Δανάη Μπάρκα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «και γω έχω ακούσει όσα ακούγονται αλλά δεν ξέρω αν ισχύουν ή δεν ισχύουν. Ξέρω ότι υπάρχει το συμβόλαιο μου με το κανάλι, υπάρχει η μεγάλη αγάπη προς το κανάλι, ελπίζω και από το κανάλι και ότι συζητάνε την καλύτερη εκδοχή και το καλύτερο μέλλον για αυτό το προϊόν που έχουν αποφασίσει να επενδύσουν που λέγεται Πάμε Δανάη».

«Ιδανικά μου αρέσει αυτό που κάνω αλλά και το Σαββατοκύριακο είναι εξίσου δύσκολο και σημαντικό, οπότε φυσικά και είμαστε ανοιχτοί όλοι σε πολλές προτάσεις» πρόσθεσε η Δανάη Μπάρκα. «Με χαροποίησε η επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη στο MEGA. Τι να με τρομάξει; Είναι δυνατόν; Νομίζω ότι τέτοιες επιστροφές, ειδικά στο κανάλι που ανήκεις, μόνο καλό μπορούν να κάνουν».

Παράλληλα, η ηθοποιός και παρουσιάστρια του MEGA μίλησε με χαμόγελο για την προσωπική της ζωή.