ΑLPHA: Τι αλλάζει τις Παρασκευές;

Σε αλλαγές περνάει ο ALPHA για όλο τον Απρίλιο. Κάτι το Πάσχα που πλησιάζει, κάτι ο κορωνοϊός που ακόμα υπάρχει και χτυπάει παραγωγές και το κανάλι αποφάσισε να προβεί σε τροποποιήσεις προγράμματος. Συγκεκριμένα, μέσα στον Απρίλιο και για όλο το μήνα, η πράιμ τάιμ της Παρασκευή επιστρέφει στις παιδικές ταινίες εν όψει Πάσχα και γιατί είναι η μόνη ζώνη που μπορεί να δώσει τον χώρο στους διαφημιστές να προβάλλουν την πραμάτια τους, δηλαδή παιχνίδια και άλλα προϊόντα που απευθύνονται στο συγκεκριμένο κοινό.

Παράλληλα, η αγαπημένη σειρά “Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα” περιορίζεται σε μια φορά την εβδομάδα, αλλά πρόκειται για μια εξέλιξη που καθόλου δεν ενοχλεί τους συντελεστές της σειράς. Κι αυτό γιατί λόγω κορωνοϊού, που “χτύπησε” και τη συγκεκριμένη παραγωγή, τα γυρίσματα έχουν μείνει πίσω.

Ετσι, ο σταθμός για να μην πάει σε επεισόδιο σε επανάληψη σκέφτηκε να βάλει την νέα εκπομπή “Τι φάση” με τον Γιώργο Τσαλίκη και την Εβελίνα Νικόλιζα που πλέον θα έχει διπλή παρουσία στο πρόγραμμα, κάθε Παρασκευή και Κυριακή στις 20.00. Κι αν η εκπομπή με φάρσες απέκτησε ακόμα μια μέρα προβολής, το “Total Blackout” έχασε μια καθώς ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος τις Τρίτες και τα ποσοστά τηλεθέασης χαμηλά.

Ετσι, από εδώ και στο εξής, το παιχνίδι με τον Αναστάσιο Ράμμο θα προβάλλεται τις Πέμπτες αμέσως μετά τον “Σασμό”, ενώ αμέσως μετά το Πάσχα πρόκειται να μπει στο πρόγραμμα αμέσως μετά τον “Σασμό” και η σειρά “Ψέματα” για την οποία το κανάλι, αλλά και οι τηλεθεατές διατηρούν πολύ υψηλές προσδοκίες. Ακόμα ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν η προβολή της θα είναι μια φορά την εβδομάδα ή περισσότερο.