Ανακατατάξεις στην τηλεθέαση

Τρίτη μέρα της μάχης της τηλεθέασης για την πρωινή ζώνη χθες Τετάρτη, με την Ελεονώρα Μελέτη να χάνει μεγάλο ποσοστό από τα νούμερα των πρώτων ημερών.

Ενδεχομένως, η περιέργεια του τηλεοπτικού κοινού που ήθελε να δει τη νέα εκπομπή της παρουσιάστριας, 8 χρόνια μετά την τελευταία της συμμετοχή σε πρωινή εκπομπή, τελείωσε και γύρισε κανάλι.

Υπήρξαν πολύ σημαντικές ανακατατάξεις, με τις Αλήθειες με τη Ζήνα να περνούν στην πρώτη θέση στο δυναμικό κοινό και να ακολουθούν Η Φωλιά των Κου Κου, οι Αταίριαστοι, το Πρωινό, το Love It, η ώρα για Φαγητό και η Ώρα για Μελέτη 7η και… καταϊδρωμένη.

Tα νούμερα τηλεθέασης στο δυναμικό κοινό
Αλήθειες με τη Ζήνα – 14,8%
Στη φωλιά των Κου Κου – 12,8%
Αταίριαστοι – 12%
Το Πρωινό – 11%
Love It – 10,7%
Ώρα για φαγητό – 10,2%
Ώρα για Μελέτη – 9,7%
Καλοκαίρι not – 9,4%
Επικοινωνία – 3%

Tα νούμερα τηλεθέασης στο γενικό σύνολο
Αταίριαστοι – 20,1%
Ώρα για φαγητό – 15,5%
Αλήθειες με τη Ζήνα – 13,4%
Ώρα για Μελέτη – 11%
Love It – 10,8%
Στη φωλιά των Κου Κου – 10,2%
Το Πρωινό – 9,7%
Καλοκαίρι not – 8,3%
Επικοινωνία – 4,8%

Η Μελέτη ξεκίνησε με το δεξί, αλλά…
Το τηλεοπτικό κοινό υποδέχτηκε με ενθουσιασμό την Ελεονώρα Μελέτη αλλά φαίνεται να μην μπορεί να κρατήσει τα νούμερα τηλεθέασης αφού υποχώρησε αρκετά σε σχέση με την πρεμιέρα της και τη δεύτερη μέρα.

Στην πρεμιέρα της, οι τηλεθεατές έδειξαν την προτίμησή τους στην Ελεονώρα Μελέτη, η οποία πέρασε πάνω από όλους στο δυναμικό κοινό. Η Φαίη Σκορδά και οι Καραβάτου – Κατσούλης έδωσαν μάχη με το Πρωινό να κερδίζει την πρώτη μάχη.

Πρεμιέρα

Ώρα για Μελέτη – 17,7% (Δυναμικό)

Ώρα για Μελέτη – 14,6% 9 (γενικό)
Δεύτερη Μέρα

Ώρα για Μελέτη – 15,3% (δυναμικό)

Ώρα για Μελέτη – 13% (γενικό)

Αν και αρχικά φάνηκε πως οι τηλεθεατές προτιμούν την ενημέρωση από την ψυχαγωγία και οι εκπομπές Ωρα για Μελέτη και Αταίριαστοι είχαν πάρει τα πρωτεία, οι ανακατατάξεις συνεχίζονται και χρειάζεται ακόμα χρόνος για να δούμε ποιο από τα προγράμματα θα ξεχωρίσει και θα κερδίσει την πρώτη θέση.