Ανατροπή στην Prime Time: Το The Bachelor ξεκάθαρος νικητής

Δεν χρειάζεται να επαναλαμβάνουμε κάθε φορά πόσο δύσκολη είναι η φετινή σεζόν. Τα χαμηλά ποσοστά και οι ανατροπές το αποδεικνύουν καθημερινά.

Χθες μάλιστα, στην πράιμ τάιμ ήρθαν τα πάνω κάτω. Βλέπετε το γεγονός ότι η αποφαση του ΑΝΤ1 να βγάλει τις Αγριες Μέλισσες από το πρόγραμμα για εξοικονόμηση επεισοδίων έφερε αλλαγές στα ποσοστά των καναλιών. Ετσι, χθες το Τhe Bachelor του ALPHA χτύπησε πρωτιά στη ζωνη καταφέρνοντας να τα βάλει και με το live του Big Brother. Συγκεκριμένα, το παιχνίδι του ALPHA ήταν πρώτο σε όλο τα τέταρτα σχεδόν στο νεανικό κοινό με μέσο όρο 17,8%. Την ίδια στιγμή, το Big Brother στον ΣΚΑΪ έκανε μέσο όρο 13,5%. Αξιοσημείωτο είναι ότι η ξένη ταινία του STAR πλησίασε τα ποσοστά του ΣΚΑΪ με μέσο όρο 12,2%, ενώ και η ελληνική ταινία στον ΑΝΤ1 έκανε 11,6%. Μάλιστα, το Big Brother κατάφερε να πάρει κεφάλι μόνο όταν τελείωσε το “The Bachelor”.

Η ίδια κυριαρχία διατηρήθηκε και στο σύνολο του κοινού με 16,6% να κάνει το The Bachelor, η ελληνική ταινία του ΑΝΤ1 βρέθηκε στη δεύτερη θέση με 13,3%, το Big Brother έκανε 12,8%, ενώ το Jurassic World στο STAR έκανε 9,9%.