Ανδρέας Μικρούτσικος: Επιστρέφει στην τηλεόραση μετά τη σοβαρή περιπέτεια υγείας του

Λίγες εβδομάδες μετά το εξιτήριο του από το νοσοκομείο, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επιστρέφει στην τηλέοραση. Ο παρουσιαστής θα κάνει την αναμνηστική δόση του εμβολίου και την επόμενη Δευτέρα θα τον βλέπουμε κανονικά στην εκπομπή «Super Κατερίνα».

Όλο σχεδόν το περασμένο καλοκαίρι, που ο Ανδρέας Μικρούτσικος νοσηλευόταν στον «Ευαγγελισμό», δεχόταν την αγάπη του κόσμου μέσα από τα μηνύματα συμπαράστασης που έστελναν τόσο στον γιο του Σέργιο όσο και στη σύντροφό του, Έλενα Μαστραγγελή, αλλά και η Σοφία Βόσσου, που έχει με τον Ανδρέα σχέση ζωής εδώ και δεκαετίες, ήταν σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, στηρίζοντάς τον και δίνοντάς του κουράγιο.

Ωστόσο, αυτή δεν ήταν η μόνη φορά που ο παρουσιαστής είχε βρεθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο, καθώς στις αρχές του περασμένου χρόνου είχε εισαχθεί στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ιπποκράτειου νοσοκομείου, αφού η υγεία του είχε επιβαρυνθεί σημαντικά μετά το θάνατο του αδελφού του, Θάνου Μικρούτσικου. Ο ίδιος, σε συνέντευξή του, είχε αποκαλύψει πως από την υπερβολική στεναχώρια παλιότερα είχε πάθει μία ίωση και εν συνεχεία πνευμονικό οίδημα. Όπως είχε δηλώσει είχε χάσει την αναπνοή του κι αν δεν ήταν ο γιος του να τον σώσει δεν ξέρει που θα ήταν αυτή τη στιγμή.