Ανδρέας Μικρούτσικος: Τι ζήτησε από την παραγωγή του Big Brother όταν του έγινε η πρόταση

Έπειτα από έντεκα χρόνια απουσίας του από την τηλεόραση, ο Ανδρέας Μικρούτσικος επέστρεψε με διπλό ρόλο στο «Big Brother» της νέας εποχής και όλοι μιλούν τις τελευταίες μέρες για τη μεγάλη επάνοδό του. Ο παρουσιαστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Καλοκαίρι #not» και ανέφερε ανάμεσα σε άλλα ότι δεν περιμένει να δει τα νούμερα του «Big Brother» και ότι οι παίκτες που έχουν επιλεγεί για το ριάλιτι είναι πολύ ωραίοι.

«Ήταν μια χαρά η πρεμιέρα του Big Brother, θα δείξει. Όταν κάνουμε τη βιοψία θα φανεί. Για τα νούμερα τηλεθέασης ήμουνα νιος και γέρασα. Εντάξει, με ενδιαφέρει, αλλά τέτοιου είδους εκπομπές έχουν το εξής στοιχείο: ξεκινούν με έναν άλφα τρόπο, κάνουν την κουρμπίτσα τους και μετά ανεβαίνουν. Μπαίνουν τα παιδιά, έχουμε την περιέργεια να δούμε πώς είναι και μετά, μέχρι να αναπτυχθούν οι χαρακτήρες είναι ήπια τα πράγματα. Έχουμε νηνεμία, μετά έρχονται τα μποφόρ» είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος. «Οι παίκτες είναι πολύ καλή επιλογή. Όταν μου έκαναν την πρόταση, το μόνο που ζήτησα ήταν να τους μιλήσω λίγο. Μίλησα στους Αθηναίους, λόγο κορονοϊού με μάσκα και αποστάσεις και στους άλλους που ήταν στην επαρχία μίλησα μέσω messenger. Παλιά μου τέχνη κόσκινο, δεν μπορώ» πρόσθεσε.

Στο τέλος της συνέντευξης, ο Ανδρέας Μικρούτσικος υπογράμμισε ότι δεν του έλειψε καθόλου η τηλεόραση, καθώς διατήρησε την επικοινωνία με τον κόσμο μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα και δήλωσε ότι όλο αυτό το διάστημα που έλειπε από τα φώτα της δημοσιότητας δεν ένιωσε ότι ήταν μόνος.