Αννα Μαρία Ψυχαράκη: Δεν προλαβαίνει να δέχεται προτάσεις από την τηλεόραση!

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη, η μεγάλη νικήτρια του «Big Brother» που κατόρθωσε να κερδίσει τη Σοφία Δανέζη στον μεγάλο τελικό του ριάλιτι εγκλεισμού και να αποκτήσει το έπαθλο των 100.000 ευρώ, είναι για πολλούς το τηλεοπτικό πρόσωπο του 2020. Η δικηγόρος από την Κρήτη – σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Ευτυχείτε!» – δεν προλαβαίνει να δέχεται προτάσεις από κανάλια, τα οποία την ζητούν ως μέλος του πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών. Ποια είναι όμως τα σχέδια της μεγάλης νικήτριας του «Big Brother»;

Η Άννα Μαρία Ψυχαράκη ξεκίνησε ως η αγαπημένη του Twitter, απέκτησε το δικό της φανατικό κοινό και οι τηλεθεατές ακολούθησαν κάθε της κίνηση στο σπίτι του «Big Brother». Μετά το τέλος του παιχνιδιού – σύμφωνα με το ρεπορτάζ – όλα τα κανάλια θέλουν να την εντάξουν στις εκπομπές τους. Ο ΣΚΑΪ δεν θέλει να αφήσει το «δυνατό χαρτί» του, αφού φήμες θέλουν την πολυσυζητημένη παίκτρια στο πάνελ του Γιώργου Αυτιά, με την ιδιότητα της δικηγόρου.

Ακολούθησε το Έθνος στο Google News! Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
Η ίδια η Άννα Μαρία, πάντως έχει δηλώσει ότι αυτό το διάστημα θα ξεκουραστεί και θα χαρεί την οικογένειά της, που τόσο της έλειψε τον καιρό που βρισκόταν μέσα στο «Big Brother».