Αντέδρασε στον αέρα η Κατερίνα Καινούργιου: «Φτάνει πια με αυτές τις ερωτήσεις!»

Τις δηλώσεις και την εξομολόγηση που έκανε η Έλενα Παπαρίζου για το body shaming που έχει δεχθεί σχολίασε η Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια του Alpha δεν έκρυψε τη δυσαρέσκειά της για τις ερωτήσεις που γίνονται επανειλημμένα από τους δημοσιογράφους σε συγκεκριμένα διάσημα πρόσωπα.

«Μα είναι δυνατόν ρε παιδιά; Είναι από τις ωραιότερες Ελληνίδες. Φτάνει πια με αυτές τις ερωτήσεις για το body shaming. Θα έχεις την Παπαρίζου και θα κάνεις αυτή την ερώτηση, θα έχεις εμένα και θα ρωτήσεις για τις πλαστικές», ανέφερε η Κατερίνα Καινούργιου εμφανώς ενοχλημένη.

«Όταν σταματήσουν αυτές οι ερωτήσεις να γίνονται στα συγκεκριμένα πρόσωπα επί τόσα χρόνια, τότε όλα θα είναι καλά. Αν κάποιος σχολιάζει αρνητικά το σώμα της, έχουν πρόβλημα αυτοί στα social media», σημειώνει η παρουσιάστρια στη συνέχεια.

«Μιλάμε για μια καλλονή. Ο καθένας νιώθει καλά με τα κιλά που έχει. Φτάνει πια με αυτές τις ερωτήσεις. Για ποιον λόγο να ρωτάς ξανά την Έλενα για τα κιλά της;», αναρωτήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της σημερινής (10/6) της εκπομπής.