Ανθή Βούλγαρη: Είναι επίσημο – Υπέγραψε την παραίτησή της από το Open

Την παραίτησή της υπέβαλε η Ανθή Βούλγαρη, η οποία ήταν στο τιμόνι της παρουσίασης της εκπομπής «Ώρα Ελλάδος 7» μαζί με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, παραιτήθηκε από το κανάλι, ενώ αποχώρησε έχοντας άριστες σχέσεις τόσο με τη διοίκηση όσο και με τον διευθυντή ειδήσεων.

Αξίζει να σημειωθεί πως η εκπομπή, την οποία παρουσίαζε με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο, διακόπηκε μιας και ο νέος διευθυντής ειδήσεων αποφάσισε η πρωινή ενημερωτική ζώνη να ενοποιηθεί και να παρουσιάζεται από το δίδυμο Άκη Παυλόπουλου και Ντόρας Κουτροκόη, με αποτέλεσμα η Ανθή Βούλγαρη να έχει βοηθητικό ρόλο στην ενοποιημένη πρωινή ζώνη του Open TV.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv.gr, έγιναν συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές έτσι ώστε να μην έφτανε στο σημείο να αποχωρήσει η δημοσιογράφος από το κανάλι και να βρεθεί μία μέση λύση, ωστόσο, δεν ευδοκίμησαν.

Πιο συγκεκριμένα, ο νέος διευθυντής της πρότεινε να κάνει ένα ένθετο στην εκπομπή.

Η Ανθή Βούλγαρη, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι παραιτήθηκε, σε τηλεφωνική επικοινωνία που το gossip-tv.gr είχε μαζί της και μάλιστα όπως η ίδια μας είπε, υπέγραψε επίσημα την παραίτησή της πριν από λίγες ώρες.