Αποκαλύψεις από Ουγγαρέζο

Στην κάμερα του Καλύτερα δε γίνεται μίλησε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος από εκδήλωση όπου και βρέθηκε. Ο παρουσιαστής του MEGA αναφέρθηκε τόσο στην απώλεια των αγαπημένων του γονιών όσο και στην πρώην σύντροφο του, Ιλένια Ουίλιαμς.

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δήλωσε στον δημοσιογράφο Νίκο Κανάκη πως «αυτή την περίοδο, που στις 19 Οκτωβρίου κλείνουν δυο χρόνια από τον χαμό της μαμάς μου και σχεδόν τρία από τον χαμό του μπαμπά μου, μου λείπουν περισσότερο από ποτέ. Αυτό είναι αλήθεια. Απλά τώρα βιώνω το ότι περνούν όλα από τα χέρια μου».

«Δεν βάζω στεγανά ούτε φίλτρα για την επόμενη μου σχέση. Με την Ιλένια αυτό που συνέβη ήταν ότι, επειδή είναι ένας πολύ μαχητικός χαρακτήρας και τότε ήμασταν μια ομάδα στον ΑΝΤ1 όπου επικεφαλής ήμουν εγώ και η Μαίρη, στο σπίτι ήταν η φάση περισσότερο ότι η Ιλένια ήταν η συνδικαλίστρια».

«Και μου έλεγε, «δεν ήταν σωστό αυτό που έκανες και εκείνο που είπες». Αυτό ήταν λάθος αλλά αυτό δεν επηρέασε τη σχέση μας» πρόσθεσε ο παρουσιαστής στη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού.