Αποκάλυψη για το μέλλον της «Μουρμούρας»

Συνέντευξη στη Μαρία Ανδρέου και το ένθετο Enjoy, που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία, έδωσε η Ελένη Κοκκίδου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», αποκαλύπτοντας πως όλοι οι συντελεστές ενημερώθηκαν ότι η σειρά θα συνεχίσει του χρόνου με τη δέκατη σεζόν της.

Το «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» έκλεισε την ένατη σεζόν προβολής του. Μια κωμική σειρά προβάλλεται για εννέα χρόνια…

Και συγγνώμη που σε διακόπτω, θα πάει και για δέκατη σεζόν. Αυτό τουλάχιστον ξέρουμε οι ηθοποιοί, οι σεναριογράφοι, οι τεχνικοί, οι σκηνοθέτες. Δέκα χρόνια πιστοί στην κωμωδία, με τεράστια αγάπη και αποδοχή από τον κόσμο, αυτό που ζούμε είναι μεγάλο δώρο. Η τηλεόραση μου έδωσε μια μεγαλύτερη αγκαλιά και μεγαλύτερη χαρά στη ζωή μου.

Έχω πλέον μια πιο μεγάλη οικογένεια, πέρα από τη θεατρική, την τηλεοπτική. Ξέρετε, στη ζωή μου ήταν να κάνω οικογένεια, αλλά προέκυψε ένα πρόβλημα υγείας και χώρισα. Έτσι, δεν έκανα οικογένεια, όταν ήταν ο καιρός μου. Κατόπιν, δεν έτυχε να γνωρίσω έναν άνθρωπο με τον οποίο να συγκλίνουν οι ζωές μας.

Τα παιδιά είναι απόρροια μιας μεγάλης αγάπης, δεν θα παντρευόμουν ποτέ κάποιον επειδή είναι καλό παιδί, για να κάνω παιδιά μαζί του. Έχω μάθει να ζω μόνη μου και να είμαι ευχαριστημένη, δεν μελαγχολώ, ούτε στεναχωριέμαι.