Απουσιάζει και σήμερα ο Κρατερός Κατσούλης

Για δεύτερη ημέρα απουσιάζει ο Κρατερός Κατσούλης από την πρωινή εκπομπή στην Φωλιά των Κου Κου κι η Κατερίνα Καραβάτου άνοιξε μόνη της την εκπομπή. Πριν ωστόσο η ομάδα περάσει στα θέματα της εκπομπής, δεν μπορούσε να μην κάνει μία αναφορά και για τον σύζυγό της αλλά και την κατάσταση της υγείας του.

Ούτε σήμερα είναι στη Φωλιά των Κού Κου ο Κρατερός Κατσούλης, με την Κατερίνα Καραβάτου να ανοίγει μόνη της την εκπομπή.

Πριν ωστόσο η ομάδα περάσει στα θέματα της εκπομπής, δεν μπορούσε να μην κάνει μία αναφορά και για τον σύζυγό της αλλά και την κατάσταση της υγείας του.

Η παρουσιάστρια ανέφερε «Καλημέρα κυρίες και κύριοι καλωσορίσατε στη Φωλιά των Κου Κου. Είναι μία ημέρα που δεν είναι πάλι εδώ ο Κρατερός μας. Θέλω να σας πω ότι σας στέλνει την αγάπη του, τα φιλιά του και τις ευχαριστίες του για όλα τα μηνύματα που έχετε στείλει και τα περαστικά. Νομίζω ότι δνε θέλω να κάνω δηλώσεις γιατί και χθες είπα ότι σήμερα θα ήταν εδώ. Ελπίζουμε να είναι εδώ αύριο, μην ανησυχείτε όλα είναι πολύ καλύτερα και θα τα κάνουμε ακόμα καλύτερα κάνοντας είσοδο σε μια πολύ ωραία εκπομπή».