Ατζούν και ΣΚΑΪ τελειώνουν το Top Chef

Με συνποπτικές διαδικασίες τελειώνει ο ΣΚΑΪ σε συνενόηση φυσικά με τον Ατζούν Ιλίτζαλι το Top Chef που δείχνει να στοιχειώνει την πράιμ τάιμ του σταθμού με τα πολύ χαμηλά ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει το μαγερικό ριάλιτι στους πίκανες τηλεθέασης της Nielsen συμπαρασύροντας και το υπόλοιπο πρόγραμμα. Το κανάλι επέλεξε να πορεφθεί μαζί με τον Τούρκο παραγωγό καθώς ακολουθεί και το β΄μέρος της τηλεοπτικής σεζόν που όλοι ελπίζουν να είναι καλύτερο λόγω Survivor.

O σταθμός δεν επέλεξε την οδό του κοψίματος αλλά της πρόωρης ολοκλήρωσής του πράγμα που σημαίνει ότι θα πραγματοποιηθεί κανονικά ο τελικός του παιχνιδιού και φυσικά θα δοθούν τα 100.000 ευρώ που έχουν υποσχεθεί αν και το ριάλιτι θα ολοκληρωθεί μερικές εβδομάδες νωρίτερα από το προβλεπόμενο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, η μετάδοσή του τελικού θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 28 Οκτωβρίου στις 21.00 ενώ από αρχές Νοεμβρίου τη θέση του θα πάρει κάποιο ξένο πρόγραμμα μέχρις ότου λίγο πριν τις γιορτές ξεκινήσει εκ νέου η προβολή του ριάλιτι περιπέτειας που πέρσι σημείωσε ανέλπιστη επιτυχία. Αλλωστε, λιγότερο από το 2% είναι πολύ δύσκολο να κάνει ό,τι κι αν παίξει τη συγκεκριμένη ώρα μέχρι να πέσει στη μάχη της τηλεθέασης το βαρύ πυροβολικό που ακούει στο όνομα Survivor.