Αυλαία για το Βινύλιο – Ο Αντώνης Κανάκης απασφάλισε για «τον βωμό της τηλεθέασης»

Το τελευταίο Βινύλιο της φετινής σεζόν παρουσίασαν ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του, το βράδυ της Παρασκευής, στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1.

Σε αυτό η παρέα από την Θεσσαλονίκη έκανε μια απολαυστική αναδρομή στα «παιδικά μας χρόνια» καθώς αποφάσισαν να κλείσουν τη φετινή σεζόν όσο πιο τρυφερά και νοσταλγικά γίνεται.

Στο κλείσιμο της εκπομπής, μάλιστα, ο Αντώνης Κανάκης θέλησε να στείλει ένα ξεχωριστό μήνυμα στο τηλεοπτικό κοινό. «Ήταν η εκπομπή αφιερωμένη στα παιδικά μας χρόνια. Τα παιδιά και τα μάτια μας, ρε γαμώτο, τα παιδιά και τα μάτια μας! Επιλέξαμε όχι τυχαία αυτή την εκπομπή αυτή την δεδομένη χρονική στιγμή στον κόσμο τον οποίο ζούμε. Ελάτε να δημιουργήσουμε, τουλάχιστον μέσα στις οικογένειες, έναν κόσμο διαφορετικό για τα παιδιά. Να μην τους φέρνουμε σε επαφή με αυτή την ασχήμια που υπάρχει εκεί πέρα έξω. Το ξέρω ότι γίνομαι κουραστικός αλλά γίνομαι σκόπιμα κουραστικός. Κάποια στιγμή όλοι αυτοί οι άνθρωποι, οι οποίοι στον βωμό της τηλεθέασης βομβαρδίζουν την κοινωνία με δηλητήριο, ασταμάτητα από το πρωί ως το βράδυ, ελπίζω ότι θα βρεθούν κάποια στιγμή στο σπίιτι και θα κάτσουν να αναλογιστούν το μέγεθος αυτής της πράξης και το πόσο εγκληματικό είναι για την περιρρέουσα ατμόσφαιρα και την τοξικότητα της κοινωνίας μας και πως αυτό μπολιάζει τις ψυχές μας

«Σήμερα, λοιπόν, που η εκπομπή ήταν αφιερωμένη στα παιδικά μας χρόνια ας ελπίσουμε ότι κάτι θα αλλάξει αν και τα πράγματα δεν το δείχνουν. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι εμείς θα το αλλάξουμε μέσα στις οικογένειες μας. Αυτό ήταν το τελευταίο Βινύλιο της σεζόν και ευχαριστούμε όλα τα παιδιά. Θα κλείσουμε με ένα πολύ σύντομο βίντεο στο οποίο έχει αποτυπωθεί ότι έχει γίνει στο Βινύλιο και μέσα σε αυτό το στούντιο αυτή τη σεζόν. Αυτό ήταν. Βινύλιο, την επόμενη σεζόν» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Κανάκης στο τελευταίο Βινύλιο της φετινής τηλεοπτικής σεζόν.