Αυτά είναι τα δύο νέα πρόσωπα του MasterChef

Στις 27 Ιανουαρίου επιστρέφει στο πρόγραμμα του Star το MasterChef.

Ο μαγειρικός διαγωνισμός του καναλιού της Κηφισιάς έρχεται και πάλι στις οθόνες μας. Το Masterchef θα πάρει θέση στην prime time ζώνη του καναλιού ενώ μετά τις οντισιόν θα μεταδίδεται κάθε μέρα.

Παρά τα όσα γράφτηκαν στην τριάδα της κριτικής επιτροπής θα είναι και φέτος ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Σωτήρης Κοντιζάς. Κατά τη διάρκεια του διαγωνισμού θα υπάρξουν και γκεστ κριτές όπου θα δώσουν τις συμβουλές τους στους συμμετέχοντες.

Ιδιαίτερο ρόλο θα έχει και φέτος ο Γιάννης Αποστολάκης.

Μετά την ομαδική δοκιμασία του MasterChef, τα μέλη της νικήτριας ομάδας επιβραβεύονται με μια εξόρμηση σε ξεχωριστούς χώρους εστίασης παρέα με τον Γιάννη Αποστολάκη. O Γιάννης, ως chef αλλά και ως παλιός συμμετέχων του διαγωνισμού, είναι ο άνθρωπος-μέντορας που επισκέπτεται μαζί με τους νικητές της ομαδικής δοκιμασίας, ιδιαίτερους χώρους εστίασης και κρυμμένα μέρη γαστριμαργικού ενδιαφέροντος (bar restaurants, high-end εστιατόρια, σύγχρονες καντίνες, μεζεδοπωλεία ή παραδοσιακές ταβέρνες).

Στο MasterChef θα υπάρχουν και νέα πρόσωπα. Ο έμπειρος σεφ Θοδωρής Παπανικολάου θα είναι ο Food Stylist & Coach των υποψήφιων MasterChef. Ο Νίκος Θωμάς θα είναι υπεύθυνος για τις συνταγές που θα πρέπει να μαγειρέψουν οι υποψήφιοι μάγειρες.