Αυτή είναι η νέα σειρά του Mega

Ενισχύει ακόμη περισσότερο το πρόγραμμά του το Mega. Το κανάλι που ξεκίνησε και πάλι τη λειτουργία του πριν από έναν χρόνο μπαίνει δυναμικά και στο κομμάτι της μυθοπλασίας με στόχο να καταφέρει να είναι ανταγωνιστικό.

Η σειρά «Σιωπηλός Δρόμος» θα κάνει πρεμιέρα στο Mega τον Απρίλιο όπως σημειώθηκε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» το πρωί της Πέμπτης. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους θα δούμε μεταξύ άλλων τους Χρήστο Λούλη, Αντώνη Καφετζόπουλο, Βίκυ Παπαδοπούλου, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Το σενάριο υπογράφει το συγγραφικό δίδυμο της σειράς «Άγριες Μέλισσες», Πέτρος Καλκόβαλης και Μελίνα Τσαμπάνη.

Την σκηνοθεσία θα έχει ο Βαρδής Μαρινάκης. Όπως αναφέρει το περιοδικό «MyTV» H\η ιστορία διαδραματίζεται στα πλούσια προάστια της Αθήνας. Όλα ξεκινούν όταν ένα πρωινό το σχολικό λεωφορείο ενός ιδιωτικού σχολείου εξαφανίζεται. Σε αυτό επιβαίνουν εννέα μαθητές δημοτικού, γόνοι εύπορων οικογενειών, ο οδηγός και η νεαρή συνοδηγός.

Μέσα σε λίγες ώρες η απαγωγή γίνεται γνωστή και οι γονείς των παιδιών βρίσκονται σε πανικό. Μάλιστα, η απαγωγή αυτή γίνεται πρώτο θέμα στις ειδήσεις και σε όλη τη χώρα. Τότε μια νεαρή δημοσιογράφος, η οποία έχει δεσμό με μία από τις ισχυρές οικογένειες που αναζητεί το παιδί της, προσπαθεί να λύσει το μυστήριο.

Η ίδια είναι ο ενδιάμεσος κρίκος με τους απαγωγείς. Από εκείνο το πρωινό που πραγματοποιήθηκε η απαγωγή των παιδιών, τίποτα δεν θα είναι το ίδιο στη ζωή των ηρώων.