Χαλαρώνουν στο Master Chef

Μετά την αποχώρηση του Κωστή Αλεξάκη από το MasterChef, στο δεύτερο MasterClass των διαγωνιζόμενων του MasterChef 5, ο Πάνος Ιωαννίδης μοιράζεται για άλλη μια φορά τα μυστικά του με τους φιλόδοξους μάγειρες του διαγωνισμού. Ιδιαίτερες τεχνικές και συμβουλές για εκείνους και εκείνες, που δεν θεωρούν τη γνώση δεδομένη.

Καλεσμένος του Πάνου Ιωαννίδη, ο Αλέξανδρος Χαραλαμπόπουλος. Έχοντας τη φήμη του πρέσβη της ελληνικής κουζίνας, ο Αλέξανδρος βρίσκεται κοντά στους διαγωνιζόμενους του MasterChef 5. Η αγάπη του για την ελληνική κουζίνα τον έκανε έναν από τους πρωτοπόρους του χώρου, προσεγγίζοντας την ελληνική παράδοση με έναν καθαρά δικό του τρόπο, αποδεικνύοντας πως η παράδοση και η απλότητα της ελληνικής κουζίνας δεν έχουν να ζηλέψουν απολύτως τίποτα από τις κουζίνες του υπόλοιπου κόσμου.

Όσοι διαθέτουν δυνατή μνήμη και παρατηρητικότητα, θα ανήκουν στους τυχερούς όταν χρειαστεί να χρησιμοποιήσουν έστω και μια από τις μοναδικές τεχνικές του σημερινού MasterClass, στις επερχόμενες δοκιμασίες.