Χιλιάδες τεστ για τον κορονοϊό για να γίνει restart στις ψυχαγωγικές εκπομπές και τις σειρές

Male hand using Tv remote control

Δραστικά μέτρα, που ενδέχεται να φτάσουν ακόμη και σε καραντίνα ολόκληρων παραγωγών, εξετάζουν τα τηλεοπτικά κανάλια για σειρές και τηλεπαιχνίδια.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Reallife, αζικά τεστ σε όλους τους συμμετέχοντες και καραντίνα στην παραγωγή επεξεργάζονται οι σταθμοί για να μπορέσουν να επανεκκινήσουν τον ψυχαγωγικό τομέα.

Ενόψει τις έναρξης των γυρισμάτων σε τηλεπαιχνίδια και σειρές τις επόμενες εβδομάδες, χιλιάδες τεστ για την ανίχνευση του κορονοϊού θα πραγματοποιηθούν σε όλους τους συντελεστές μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Το ίδιο ισχύει και για όσους συμμετέχουν στα τηλεπαιχνίδια. Αυτό το σενάριο θα ακολουθήσει ο «Τροχός της Τύχης», ο οποίος θα φιλοξενεί περίπου 12 παίκτες την ημέρα, ενώ σκέψεις γίνονται και για το Deal με σημαντικές αλλαγές στο στήσιμο για να τηρηθούν οι αποστάσεις ασφαλείας.

Στις σειρές μάλλον τα τεστ θα γίνουν κοντά στην έναρξη των γυρισμάτων, ει δυνατόν την προηγούμενη ημέρα, και εφόσον οι ηθοποιοί βγουν αρνητικοί στο ιό, θα δοθεί προτεραιότητα στο γύρισμα των ερωτικών σκηνών με… ιατρική άδεια, αναφέρει η Reallife.