Χωρίς αποχώρηση το Bachelor: Το στιγμιότυπο που «κόπηκε» από τον Alpha!

Ένα ακόμα επεισόδιο του «The Bachelor» παρακολούθησαν οι τηλεθεατές, το βράδυ της Παρασκευής (20/11). Η 38χρονη Έλενα Μπάση, που δεν κατάφερε να κατακτήσει την καρδιά του περιζήτητου εργένη και αποχώρησε πριν από μερικές εβδομάδες, επέστρεψε για ένα διαφορετικό σκοπό.

Η Νικολέττα μόλις την είδε ξέσπασε σε δάκρυα, καθώς οι δυο γυναίκες ήταν αρκετά κοντά μέσα στο σπίτι. Ο Παναγιώτης Βασιλάκος έσπευσε να την αγκαλιάσει και η Έλενα ήταν άκρως συγκινημένη που τους είδε όλους ξανά. Η τραγουδίστρια ερμήνευσε διάφορες ελληνικές επιτυχίες και ξεσήκωσε τις παίκτριες, οι οποίες δεν σταμάτησαν να χορεύουν στους ρυθμούς της.

Στη συνέχεια, την ώρα που όλοι περίμεναν με αγωνία να δουν ποια κοπέλα θα αποχωρήσει από το ριάλιτι, ο Παναγιώτης δεν ανακοίνωσε κάποιο όνομα, αλλά ούτε πραγματοποιήθηκε και η κλασσική τελετή των ρόδων. «Θέλω να σας ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου γι’ αυτό που κάνατε και εκδηλώσατε πράγματα που εαυτού σας και τραγουδήσατε. Κρατήστε αυτή τη βραδιά, για μένα ήταν πολλή σημαντική και θα τα ξαναπούμε. Φιλάκια, καληνύχτα» ανέφερε ο γοητευτικός εργένης.

Μάλιστα, μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του «Bachelor» στο Instagram, έδειξαν την ανακοίνωση του Παναγιώτη για τη ματαίωση της τελετής των ρόδων. Ένα στιγμιότυπο, ωστόσο, που «κόπηκε» από το χθεσινό επεισόδιο του Alpha. Όπως ήταν αναμενόμενο κάποιες κοπέλες δεν χάρηκαν με την απόφαση του περιζήτητου εργένη.