Χωρίς “Καλό Μεσημεράκι” την Δευτέρα

Δεν θα μας κάνει την χάρη να κάνουμε κούλουμα με τον Νίκο Μουτσινά κι αυτό γιατί η εκπομπή του θα μεταδοθεί σε επανάληψη την Καθαρά Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, την ερχόμενη Δευτέρα δεν θα έχει “Καλό μεσημεράκι” με νέο επεισόδιο γιατί ο παρουσιαστής επέλεξε να ξεκουραστεί. Αλλωστε βασει του συμβολαίου του τις αργίες κάθεται τόσο αυτός όσο και οι συνεργάτες του όπως άλλωστε και τα Χριστούγεννα αλλά και το Πάσχα για 15 μέρες περίπου ακολουθώντας τις διακοπές των μαθητών. Η εκπομπή θα επιστρέψει με νέο επεισοδιο την Τρίτη 16 Μαρτίου και φυσικά πολύ όρεξη για χιούμορ.

Αξιζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Μουτσινάς είναι από τους πρώτους που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον ΣΚΑΊ για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν παρά τα όσα ακούγονταν και γράφονταν όλο το προηγουμενο διάστημα για δήθεν αποχώρησή του από το κανάλι του Νέου Φαλήρου. Ωστόσο, όταν έχεις ένα τέτοιο χαρτί στα χέρια σου δεν το αφήνεις εύκολα να φύγει, αλλά ούτε και συμφέρον του Νίκου Μουτσινά ήταν να αλλάξει και πάλι τηλεοπτική στέγη. Ετσι, για τα επόμενα δυο χρόνια θα βρίσκεται στον ΣΚΑΪ με την εκπομπή που άλλαξε κυριολεκτικά τα μεσημέρια στην ελληνική τηλεόραση, ενώ δεν αποκλείεται να τον δούμε να δοκιμάζεται παράλληλα και σε κάτι άλλο στην βραδινή ζώνη.