Η Χριστίνα Βίδου και επίσημα στην ΕΡΤ

Στο δυναμικό της ΕΡΤ ανήκει πια και επίσημα η δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου. Η δημόσια τηλεόραση προχώρησε, μάλιστα, στο καλωσόρισμα της γνωστής δημοσιογράφου.

Από τις αρχές Σεπτεμβρίου, η διακεκριμένη δημοσιογράφος Χριστίνα Βίδου θα παρουσιάζει με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο την καθημερινή πρωινή, ενημερωτική εκπομπή της ΕΡΤ1 «Συνδέσεις», η οποία από φέτος μεγαλώνει κατά μία ώρα, ξεκινώντας από τις 09:00.

Με εμπειρία 26 ετών, η Χριστίνα Βίδου έχει ανέβει με επιτυχία όλα τα σκαλοπάτια τής δημοσιογραφίας. Ξεκίνησε από ελεύθερη ρεπόρτερ στον ΣΚΑΪ, ανέλαβε στη συνέχεια την αρχισυνταξία, την παραγωγή και την εκφώνηση ειδήσεων, συμμετέχοντας παράλληλα σε δεκάδες ενημερωτικές εκπομπές. Πολλοί, ωστόσο, τη γνωρίζουν και από τη χαρακτηριστική φωνή της, καθώς έχει διαγράψει μια εξαιρετική ραδιοφωνική πορεία με συνεντεύξεις και θέματα που πάντα ξεχώριζαν.

Η ίδια μαζί με τον Κώστα Παπαχλιμίντζο υπόσχονται να δημιουργήσουν μια πραγματικά νέα ενημερωτική πρόταση και να παρουσιάσουν ένα πρωτότυπο μαγκαζίνο, που θα διακρίνεται για τη νηφαλιότητα, την αντικειμενικότητα, την πρωτοτυπία, αλλά και το χιούμορ των δύο παρουσιαστών.

Άλλωστε, με ύψος 1,79, εννέα πόντους δηλαδή λιγότερο από τον Κώστα Παπαχλιμίντζο, ευλόγως έχουν βάλει από κοινού ψηλά τον πήχη.

Η ΕΡΤ την καλωσορίζει και της εύχεται Καλή επιτυχία!