«Δεν πήγα για δοκιμαστικό στην εκπομπή της Ηλιάνας, είναι και γυναίκα του Snik, φοβάμαι»

Στην εκπομπή Έλα Χαμογέλα και στην Μαίρη Αργυριάδου μίλησε ο Τάσος Ξιαρχό ο οποίος αναφέρθηκε σε συνεργασίες που έχει κάνει στο παρελθόν και τον δυσκόλεψαν, την τηλεοπτική πρόταση που απέρριψε ενώ μίλησε και για όλα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στο Big Brother.

Ο ίδιος ανέφερε: «Η πιο εύκολη συνεργασία μου είναι με την Τάμτα γιατί με αφήνει πολύ ελεύθερα να κάνω ότι θέλω. Η πιο δύσκολη είναι με τους τράπερς γιατί είναι μια καινούρια μόδα, έχουν παραπάνω έπαρση από εμένα. Με πάρα πολλούς έχω θέμα. Με τον SNIK δεν έχουμε μιλήσει μέσω εταιρίας έγινε αυτό. Έχουμε τσακωθεί με την Μαρίνα Σάττι γιατί δεν σεβάστηκε το project της Μάντισσας και οικονομικά. Ήμασταν φίλοι με την Μαρίνα όχι μόνο συνεργάτες. Δεν μιλάμε πια.»

Για τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί δήλωσε: «Με ενδιαφέρει να κάνω τηλεόραση και μου ήρθαν κάποιες προτάσεις. Μου πρότειναν να κάνω δοκιμαστικό στον Alpha αλλά δεν πήγα. Δεν νομίζω ότι τα πάνελ με ενδιαφέρουν αυτήν την στιγμή, θέλω να είναι κάτι που να ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Η Ηλιάνα είναι η γυναίκα του Snik, είναι λίγο περίεργο φοβάμαι!»

Μάλιστα ο ίδιος έκανε και μία αποκάλυψη σε σχέση με τον Αντώνη Αλεξανδρίδη και την επικοινωνία που είχαν για τα χυδαία σχόλια του τελευταίου στο Big Brother ενώ ανέφερε κι ότι οι δίδυμοι του σόου του ζήτησαν την άποψή του για το πως πρέπει να συμπεριφέρονται στο σόου. Ο Τάσος απάντησε χαρακτηριστικά: «Τους είπα να είστε ο εαυτός σας αλλά μην ανοίγετε το στόμα σας σαν να είστε στο σπίτι σας. Δεν είστε σπίτι σας. Είστε κάπου που όλα τα ελέγχουν και θα βγούνε τα λάθος σημεία έξω γιατί εκεί πέρα τι κάνουν; Καίνε ψυχές.»