Διαψεύσεις για το Battle of the couples

Ξετυλίγεται σιγά σιγά το κουβάρι του “Battle of the couples”. Μετά την ανακοίνωση της Σάσας Σταμάτη που θα αναλάβει να κουοτσάρει τα ζευγάρια ως coach αλλά και την σημερινή ανακοίνωση του παρουσιαστή που δεν είναι άλλος ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο ALPHA έχει αποφασίσει να μας δίνει ολοένα και περισσότερες πληροοφορίες για το νέο παιχνίδι του σταθμού που αναμένεται να βγει τον Φεβρουάριο στον αέρα.

Πριν από λίγο δια στόματος Ηλιάνας Παπαγεωργίου, ο σταθμός διέψευσε τα ονόματα τριών ζευγαριών που διέρρευσαν στα Μέσα το τελευταίο διάστημα. Πρόκειται για τον Στράτο Τζώρτζογλου και την Σοφία Μαριόλα, τον Δημήτρη Μπέλλο και την Μαρία Μπέη, τους σεφ από το Happy Day και πρώην παίκτες του MasterChef, αλλά και τον Αιμιλιάνο Μάρκου με την Μαριαγάπη Ξυπολιά, το ζευγάρι που προέκυψε από το φετινό GNTM. Και τα τρία ζευγάρια δεν θα συμμετάσχουν στο παιχνίδι. Ωστόσο, η παρουσιάστρια του Pop Up ανακοίνωσε ότι στο παιχνίδι σχέσεων και περιπέτειας μπαίνει η Ιουλία και ο Meech, μια τράπερ και ένας ράπερ που πολύ σύντομα θα μπουν στην πολυτελέστατη βίλα.

Λίγα λόγια για το παιχνίδι:

12 ερωτευμένα ζευγάρια, που συγκατοικούν σε μία πολυτελή βίλα, θα αναμετρηθούν μεταξύ τους σε πνευματικές, αλλά και σωματικές δοκιμασίες. Θα χρειαστεί να χαράξουν στρατηγική, να συνδυάσουν τη λογική με το συναίσθημα και ν’ αποδείξουν ότι είναι “δυνατοί” σε όλα τα επίπεδα. Κάθε εβδομάδα, τα ζευγάρια θα ανταγωνίζονται προκειμένου να παραμείνουν στο παιχνίδι. Θα κάνουν εχθρούς, αλλά και συμμάχους και θα πρέπει να στηριχθούν και σ’ αυτούς για να προχωρήσουν. Τα θεμέλια της αγάπης κάθε ζευγαριού θα δοκιμαστούν και στο τέλος μόνο ένα ζευγάρι θα καταφέρει να πάρει έως 100.000 ευρώ! Θα επιβιώσουν οι σχέσεις τους όταν δημιουργηθούν οι πρώτες ρήξεις; Μπορεί, αλήθεια, η αγάπη να νικήσει τα πάντα;