Διώχνουν κόσμο στον «105.5 Στο Κόκκινο» – Τους καλούν και τους προτείνουν εθελούσιες

Μετά την «Αυγή» η αναταραχή περνά και στο άλλο ΜΜΕ του ΣΥΡΙΖΑ, τον «105.5 Στο Κόκκινο». Χθες είχαμε τις πρώτες ανακοινώσεις στο σταθμό (και σήμερα έχουν συνέλευση οι εργαζόμενοι).
Σε τέσσερις δημοσιογράφους προτάθηκε να αποχωρήσουν τον Αύγουστο με εθελούσια έξοδο, με άλλα λόγια τους απολύουν βαπτίζοντας το κρέας ψάρι. Διότι ένα πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου δεν γίνεται ονομαστικά, αλλά γενικά. Και μην ξεχνάμε ότι με εθελούσια έξοδο ένας εργαζόμενος χάνει και το ταμείο ανεργίας.

Το σχέδιο της διοίκησης, αν υπάρχει κάποιο σχέδιο τέλος πάντων, είναι να μην έχει ο σταθμός απογευματινό-βραδινό πρόγραμμα. Από τις 26 Αυγούστου που αρχίζει η σεζόν το ραδιόφωνο να παίζει μόνο μουσική από τις 3 το μεσημέρι και μετά. Να έχει μόνο μουσικές εκπομπές θα εννοούν γιατί ενημερωτικό ραδιόφωνο να παίζει playlist δεν νοείται. Δεν νομίζουμε ωστόσο ότι θα σταματήσει εδώ το πράγμα, μάλλον είναι η αρχή εξελίξεων.

Εμείς επιμένουμε ότι η άδεια του «105.5 Στο Κόκκινο» δεν μπορεί να μεταβιβαστεί, κάποιοι δικηγόροι ωστόσο το ερμηνεύουν διαφορετικά και λένε ότι μπορεί να πουληθεί μία χαρά.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα ο Στέφανος Κασσελάκης το πρότεινε κάποια στιγμή σε έναν, να του δώσει το σταθμό. Αλλά εκείνος δεν το συζήτησε καν.

Πηγή: e-tetradio.gr