Δίπλα στους απολυμένους του MEGA ο ΠΣΑΤ

Aνακοίνωσε εξέδωσε ο ΠΣΑΤ στηρίζοντας όσους απολύθηκαν από το αθλητικό τμήμα τηλεοπτικού σταθμού MEGA.

Μάλιστα σε αυτή κάνει αναφορά για καταχρηστική ενέργεια της διεύθυνσης του καναλιού που ήρθε εντελώς αιφνιδιαστικά, σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή, εν μέσω της πανδημίας.

Αναλυτικά:

«O ΠΣΑΤ στηρίζει τους συναδέλφους του αθλητικού τμήματος που απέλυσε αναίτια το MEGA

Την ώρα που η χώρα έμπαινε στο δεύτερο γενικό απαγορευτικό (Lockdown)και η ανεργία στο χώρο της αθλητικής δημοσιογραφίας έχει περάσει το 50% ο τηλεοπτικός σταθμός MEGA CHANNEL προχώρησε αναίτια στην απόλυση τεσσάρων αθλητικών συντακτών, μελών του ΠΣΑΤ.

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου καταγγέλλει την κατάφωρα καταχρηστική ενέργεια της διεύθυνσης του καναλιού που ήρθε εντελώς αιφνιδιαστικά, σε μια πολύ δύσκολη χρονική στιγμή, εν μέσω της πανδημίας.

Θα περιμέναμε από τους υπευθύνους του σταθμού αυτές τις δύσκολες ώρες μια εντελώς διαφορετική συμπεριφορά απέναντι σε τέσσερις εργαζόμενους, γνωστούς για τη συνέπεια τους και την εργατικότητά τους.

Ο ΠΣΑΤ στέκεται στο πλευρό των τεσσάρων συναδέλφων και ζητάει από την εργοδοσία του σταθμού την ανάκληση των απολύσεων. Ένας τόσο μεγάλος οργανισμός ΜΜΕ έχει υποχρέωση να επανορθώσει μια τόσο λάθος απόφαση».