Εδραίωση Acun στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ

Σε απόλυτο κυρίαρχο του προγράμματος του ΣΚΑΪ τη νέα σεζόν εξελίσσεται ο Acun Ilicali. Οι σχέσεις του Τούρκου παραγωγού με το κανάλι του Φαλήρου πέρασαν από χίλια κύματα. Όπως φαίνεται όμως τον τελευταίο καιρό είναι σε πολύ καλό επίπεδο.

Τόσο τα καλά νούμερα που φέρνει στο κανάλι ο νέος κύκλος του «Survivor» όσο και η αποχώρηση του Ανδρέα Γεωργίου στο τέλος της σεζόν φέρνουν τον Acun σε θέση ισχύος. Μην ξεχνάμε ότι ο Τούρκος παραγωγός με τα προγράμματά του έφερε τον ΣΚΑΪ στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης.

Το κανάλι του Φαλήρου από αμιγώς ενημερωτικό, έβαλε και κομμάτια ψυχαγωγίας πριν από κάποια χρόνια αλλάζοντας ουσιαστικά τη δυναμική του.

Τα προγράμματα του Acun Ilicali αναμένεται να κυριαρχήσουν και πάλι στο κανάλι την ερχόμενη σεζόν. Όπως αναφέρει το nassosblog το πιθανότερο σενάριο είναι το «The Voice» να μεταδίδεται τουλάχιστον τρεις φορές την εβδομάδα.

Οι ιθύνοντες του καναλιού έχουν στα σκαριά και τον δεύτερο κύκλο του «Big Brother», αυτή τη φορά με τη συμμετοχή ανθρώπων της showbiz. Μην ξεχνάμε ότι στο προσκήνιο είναι και το «Masked Singer» που έχει ήδη αναβληθεί δύο φορές.

Σύμφωνα με το nassosblog υπάρχουν σκέψεις να συνεχίσει το «My style rocks» και την επόμενη σεζόν ή να δούμε στην θέση του ένα νέο μαγειρικό ριάλιτι. Παράλληλα, έχει πέσει στο τραπέζι και η επιστροφή του «Power of love», του ριάλιτι σχέσεων του καναλιού. Αν αυτό τελικά βγει στον αέρα, θα γίνει με πολλές αλλαγές.