«Είχαμε γράψει και τρίτο κύκλο για τους Δύο Ξένους, αλλά…»

Ο Δημήτρης Αποστόλου μίλησε στην εκπομπή «Πρωινό» για τη «επανασύνδεση» με τον Αλέξανδρο Ρήγα, το σήριαλ που ετοιμάζουν και διηγήθηκε ιστορίες για παλιές σειρές που είχε γράψει. «Πριν τέσσερις μήνες κάναμε μια κουβέντα με τον Αλέξανδρο. Με αυτό τον άνθρωπο, ότι και αν συμβεί, είναι σαν να ήμασταν πάντα μαζί. Δώσαμε μια ευκαιρία στους εαυτούς μας για να δούμε τι μας έχει απομείνει από τη δημιουργικότητα, από το χιούμορ, από την άνεση που έχουμε, από τη σχέση μας» ανέφερε αρχικά ο γνωστός σεναριογράφος.

«Δεν θίξαμε ποτέ τα παλιά. Ήταν σαν να συζητάμε έχοντας βρεθεί χθες, πολύ άνετα και οι δύο. Είχαμε να μιλήσουμε πέντε χρόνια. Καθίσαμε κάτω και φτιάξαμε μια ιδέα που την σκαλίζαμε από τότε, το 2001 με 2002, οικογενειακή κωμωδία που λέγεται “Η τούρτα της μαμάς”. Μάλλον θα βγει προς Ιανουάριο μεριά και μέχρι το τέλος της εβδομάδας θα μάθουμε και το κανάλι» πρόσθεσε ο Δημήτρης Αποστόλου.

Παράλληλα, αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει τους «Δύο ξένους» sequel. «Είναι, βέβαια, κάτι που δεν μπορεί να γίνει. Ήθελα να δω πώς θα πήγαινε αυτή η σχέση σήμερα. Τότε είχαμε γράψει τα δεκατρία επεισόδια του τρίτου κύκλου, ο οποίος ήταν πιο καλύτερος και πιο ώριμος από τους δύο πρώτους και μία μέρα τα κάψαμε στην παραλία. Κάποιοι άνθρωποι δεν τον βοήθησαν γιατί κυνήγησαν περισσότερο τα χρήματα» τόνισε.