MediaDay

Έκπληξη με τον Ανδρέα Μικρούτσικο!

Τo περασμένο Σάββατο, το J2US μας ταξίδεψε από το Bollywood μέχρι το Moulin Rouge, είδαμε εμφανίσεις… εξ’ ουρανού και ακούσαμε μεγάλες επιτυχίες. Απόψε στις 21:00, το πιο ανατρεπτικό μουσικό σόου επιστρέφει για ένα ακόμα live στο OPEN και δώδεκα ζευγάρια δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για να «κερδίσουν» την κριτική επιτροπή -Δέσποινα Βανδή, Μαρία Μπακοδήμου, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτη Φασουλή- και να αποσπάσουν μια καλή βαθμολογία.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Σίσσυς Χρηστίδου στην εκπομπή «Έλα, Χαμογέλα», μία έκπληξη περιμένει τους τηλεθεατές του J2US στο αποψινό επεισόδιο, καθώς ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα εμφανιστεί ως guest κριτής. «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα είναι ο κριτής – έκπληξη που μας είχε προαναγγείλει ο Νίκος Κοκλώνης την προηγούμενη βδομάδα» αποκάλυψε η παρουσιάστρια του OPEN.

Εκτός από τον Ανδρέα Μικρούτσικο, όμως, ο Νίκος Κοκλώνης θα υποδεχτεί και έναν αγαπημένο καλλιτέχνη, έναν αυθεντικό λαϊκό τραγουδιστή που ξέρει τι σημαίνει αληθινή διασκέδαση. Στη σκηνή του J2US θα εμφανιστεί ο αγαπημένος Βασίλης Καρράς και θα τραγουδήσει παλιές και νέες επιτυχίες απογειώνοντας τη βραδιά.