Η Ελίνα Παπίλα και ο Γιώργος Καρτελιάς λύνουν το μυστήριο του Breakfast@Star

Σε θρίλερ τείνει να εξελιχθεί το τηλεοπτικό μέλλον για την Ελίνα Παπίλα και τον Γιώργο Καρτελιά οι οποίοι θα συνεχίσουν είτε μαζί είτε χώρια, την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, στο πρωινό του STAR. Και οι δυο παρουσιαστές μίλησαν στην κάμερα της εκπομπής MEGA Καλημέρα και την δημοσιογράφο Ελένη Μουστάκη όπου προσπάθησαν να δώσουν… φως στο μυστήριο!

Ειδικότερα, μέσα σε όλα, η Ελίνα Παπίλα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν ξέρω ακόμα κάτι για του χρόνου, δεν έχω μιλήσει με το κανάλι. Δεν νομίζω να μην είναι ο Γιώργος στη συμπαρουσίαση, η αλήθεια είναι πως το κανάλι ξέρει καλύτερα και ότι έχει σκεφτεί, ότι έχει αποφασίσει, ότι έχει μελετήσει, δεν το γνωρίζω καν. Εγώ ξέρω ότι το παλεύουμε πάρα πολύ και το ζω, γιατί δεν ξέρω για πόσο θα το ζω, οπότε το χαίρομαι πολύ. Ειλικρινά σας λέω πως δεν γνωρίζω τίποτα, δεν έχω μιλήσει καν με το κανάλι».

«Αν μας ζητήσουν συνάντηση, που φαντάζομαι ότι θα γίνει μέσα στις επόμενες μέρες, εκεί θα τα συζητήσουμε όλα και μακάρι να είμαστε και του χρόνου» συμπλήρωσε η Ελίνα Παπίλα στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι. «Σαφώς υπάρχει ένα άγχος και μια αγωνία για το τι θα γίνει. Ο καθένας θα το είχε όπως το έχω και εγώ. Δεν έχει περισσότερο όμως άγχος ο Γιώργος από μένα».

Με τη σειρά του, μεταξύ άλλων, ο Γιώργος Καρτελιάς δήλωσε πως «άγνωστο ακόμα για του χρόνου! Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα με το κανάλι και ότι ξέρετε, ξέρω. Δεν έχω ιδέα οπότε… ότι διαβάζω! Δεν έχουμε μιλήσει με το κανάλι για να έχω εικόνα. Με την Ελίνα είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε τσακωθεί και δεν έχει γίνει τίποτα. Δεν έχει αλλάξει κάτι και δεν ξέρω γιατί το έβγαλαν αυτό. Όταν είσαι χρόνια φίλος με κάποιον, ότι κι αν συμβεί, το λύνεις μπαμ μπαμ. Δεν έχω κάποια πικρία για όσα ακούγονται γιατί ότι είναι καλύτερο για την εκπομπή θα γίνει και το κανάλι το ξέρει καλύτερα απ’ όλους μας τι πρέπει να κάνει.

Όταν η ρεπόρτερ του MEGA ρώτησε τον παρουσιαστή για το ενδεχόμενο να δεχθεί να βρεθεί σε άλλο πόστο, εάν του ζητηθεί, ο Γιώργος Καρτελιάς ήταν σαφής. «Δεν ξέρω για να πω την αλήθεια. Μπορεί ναι, μπορεί όχι, ανάλογα. Αν κάποιος κάνει δοκιμαστικό για να πάρει τη δική μου θέση, ας την παρει. Δεν έχω κανένα πρόβλημα. Με ενδιαφέρει η εκπομπή να πηγαίνει καλά. Το αν συμμετέχω σε αυτήν ενεργά ή συμμετέχω από πίσω, είναι ένα άλλο κομμάτι που δεν με πειράζει. Αρκεί να πηγαίνει καλά η εκπομπή.