Επιστρέφει το «Σόι» στο πρόγραμμα του ALPHA;

Προβληματισμός επικρατεί στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA.

Το κανάλι βρίσκεται στην τέταρτη θέση των προτιμήσεων των τηλεθεατών χάνοντας σημαντικό μέρος του κοινού αφού μέχρι πέρσι πάλευε για την πρωτιά. Οι νέες σειρές του σταθμού δεν έχουν φέρει τα επιθυμητά αποτελέσματα, γεγονός που έχει φέρει τις πρώτες αλλαγές.

Δε θα είναι και οι μοναδικές αφού αναμένονται ακόμη περισσότερες από τον Ιανουάριο. Ένα από τα σενάρια τόνωσης του προγράμματος που γράφτηκαν έχει να κάνει με την επαναφορά της σειράς «Το σόι σου» που σημείωνε μεγάλη επιτυχία.

Η σειρά ολοκληρώθηκε την περασμένη σεζόν μετά από πέντε χρόνια μεγάλης επιτυχίας.

Αυτό ήταν και το γεγονός που πυροδότησε πλήθος ερωτημάτων σε σχέση με την απόφαση του καναλιού να μην το ανανεώσει για έκτη σεζόν. Όπως αναφέρθηκε στην εκπομπή «Φωλιά των Κουκου» και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο το υπάρχει πρόθεση η σειρά να επιστρέψει ωστόσο υπάρχουν σημαντικές δυσκολίες αφού οι περισσότεροι ηθοποιοί που συμμετείχαν έχουν κλείσει σε άλλες δουλειές σε διαφορετικά κανάλια.

«Εδώ και λίγες εβδομάδες ακούγεται πολύ έντονα πως σκέφτονται να επαναφέρουν το «Σόι σου», όπου πήγαινε πολύ καλά! Η σκέψη υπάρχει, όμως υπάρχουν προβλήματα. Μίλησα λοιπόν με άτομο του ALPHA και μου είπαν ότι σκοντάφτει το όλο θέμα επειδή υπάρχουν ηθοποιοί που είναι σε άλλα κανάλια. Παρόλο λοιπόν που υπάρχει η πρόθεση, ηθοποιοί δεν υπάρχουν και δυστυχώς ούτε για την επόμενη σεζόν θα μπορούν. Υπάρχει μόνο καλή πρόθεση και όχι… πραγματικότητα» ανέφερε ο δημοσιογράφος Γιάννης Πουλόπουλος στον αέρα της εκπομπής.