Επιστρέφουν οι μουσικές βραδιές καλλιτεχνών στο MEGA

Ήταν από τα προγράμματα του MEGA που αγάπησε το τηλεοπτικό κοινό. Δικαιολογημένα λοιπόν η διοίκηση έδωσε το πράσινο φως για να ξεκινήσει ξανά η παραγωγή της με σκοπό τον επόμενο μήνα να είναι και πάλι στον αέρα. Και μάλιστα για τον κεντρικό ρόλο, του «οικοδεσπότη-παρουσιαστή» κάθε επεισοδίου έχουν γίνει επαφές με πρόσωπα που πραγματικά θα προκαλέσουν έκπληξη.

Αλλά ας πάρουμε την… εκπομπή από την αρχή. Την περίοδο του lockdown το MEGA έκανε ένα πολύ ευχάριστο δώρο στους τηλεθεατές καταφέρνοντας κάθε Παρασκευή βράδυ να γίνεται… γλέντι στα σπίτια, παρέα με δημοφιλείς τραγουδιστές. Η… συνήθεια αυτή, να «Μένουμε σπίτι» απολαμβάνοντας μουσικές βραδιές, συνεχίστηκε από το κανάλι της Καλλιθέας και τους επόμενους μήνες.

Ε, σύντομα λοιπόν το «Mega Στούντιο» θα ανοίξει ξανά τις πόρτες του, τα μικρόφωνά του θα είναι σε πρώτο πλάνο και οι καλεσμένοι του, ή μάλλον ο οικοδεσπότης –παρουσιαστής κάθε βδομάδα θα κρατά μουσική συντροφιά στο τηλεοπτικό κοινό. Ήδη μάλιστα έχει γυριστεί ένα επεισόδιο με την Άλκηστη Πρωτοψάλτη… σε μεγάλα κέφια… και ερμηνείες, βεβαίως, βεβαίως!

Τις επόμενες μάλιστα ημέρες οριστικοποιείται η λίστα με πέντε ακόμα ονόματα… που θα είναι κι αυτά Mega-λες και ευχάριστες εκπλήξεις, ώστε σύντομα να γίνουν τα γυρίσματα και η μουσική εκπομπή να κάνει πρεμιέρα στο MEGA μέσα στον επόμενο μήνα.