Έρχεται νέα κωμική σειρά στο Star

Στο επίκεντρο της νέας αυτής σειράς του Star – τα γυρίσματα της οποίας θα ξεκινήσουν μέσα στον Αύγουστο – βρίσκονται η 39χρονη Ζέτα (Φαίη Ξυλά), μια μητέρα τριών παιδιών και ο 24χρονος Κωστής (Βασίλης Μίχας), ένας γοητευτικός bartender.

Οι δυο τους γνωρίζονται, ερωτεύονται και αποφασίζουν να είναι μαζί. Η σχέση τους προκαλεί ένα κύμα κωμικών καταστάσεων και ανατροπών για τους ίδιους, αλλά και για τους φίλους και τις οικογένειές τους. Οι δυο τους πρέπει να διαχειριστούν τις προσωπικές τους ανασφάλειες, αλλά και τις αντιδράσεις του περιβάλλοντός τους και να τολμήσουν να προχωρήσουν σ’ αυτό που τους κάνει ευτυχισμένους!

Βασικό ρόλο στη σειρά θα έχει η Φαίη Ξυλά, η οποία –πλην ενός γκεστ που είχε κάνει πρόπερσι στη σειρά «Όσο έχω εσένα» του ΣΚΑΪ– απείχε από τα τηλεοπτικά πράγματα. Επίσης, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και ο Βασίλης Μίχας τον οποίο και γνωρίσαμε μέσα από τη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Η Επιστροφή». Στη σειρά συμμετέχουν ακόμη οι ηθοποιοί: Ντίνα Μιχαηλίδου, Έρρικα Μπίγιου, Βίβιαν Κοντομάρη, Γιάννης Σίντος και Δημήτρης Καπετανάκος. Τη σκηνοθετική επιμέλεια έχει αναλάβει ο Αλέξανδρος Πανταζούδης.