Έριξε αυλαία το «στα τραγούδια λέμε ναι»

Αυλαία για τις καλοκαιρινές διακοπές με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι της σεζόν έριξε η εκπομπή Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ. Η Ναταλία Δραγούμη, ο Μιχάλης Μαρίνος και οι καλεσμένοι τους παρέσυραν τους τηλεθεατές σε μια καλοκαιρινή γιορτή χαράς.

Εξάλλου, η εκπομπή Στα τραγούδια λέμε ΝΑΙ παρέσυρε την τηλεοπτική σεζόν που πέρασε πολλούς τηλεθεατές στη συχνότητα της ΕΡΤ1, κάθε βράδυ Σαββάτου. Οι δύο ταλαντούχοι ηθοποιοί, απέδειξαν ότι είναι και δύο πολύ καλοί παρουσιαστές που κατάφεραν να συγκεράσουν τη σοβαρότητα με μια απενοχοποιημένη ανεμελιά και να παραδώσουν στους τηλεθεατές μια φρέσκια μουσική εκπομπή του σήμερα, με ό,τι όμορφο μας άφησε το χθες.

Τόσο η Ναταλία, όσο και ο Μιχάλης, θέλησαν να ευχαριστήσουν το τηλεοπτικό κοινό αλλά και τους συνεργάτες τους και να ανανεώσουν το ραντεβού για το ερχόμενο φθινόπωρο, με αναρτήσεις που έκαναν στο Instagram.

«Ευχαριστούμε όλους! Η Ναταλία και εγώ! ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ… και αυτο το Σάββατο στο πιο τρελό καλοκαιρινό safe party της χρονιάς… Ελάτε με κέφι αισιοδοξία θετική ενέργεια… να προχωρήσουμε παρακάτω με χαμόγελο γλέντι και φύγαμε! Να είστε καλά και… ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ανανεωμένοι… για ακόμα περισσότερο τραγούδι!», έγραψε ο Μιχάλης Μαρίνος στον λογαριασμό του στο Instagram.

Η Ναταλία Δραγούμη από την πλευρά της έγραψε τα εξής: «Καλό μήνα, καλό υπόλοιπο καλοκαιριού, με πολλή προσοχή για να έχουμε και καλό χειμώνα και… ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ! Να ευχαριστήσω όλους σας που με τόση αγάπη με φροντίζετε σ’ αυτή την εκπομπή όλη τη σεζόν».