ΕΡΤ3: Γιατί «κόπηκε» η εκπομπή της δημοσιογράφου Σύνθιας Σάπικα

Λίγες μέρες μετά την επίμαχη συνέντευξη της με τον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη – κατά την οποία ο τελευταίος δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για την ερώτηση που δέχθηκε περί της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού – η Σύνθια Σάπικα πληροφορήθηκε το «κόψιμο» της εκπομπής της από το πρόγραμμα της ΕΡΤ3!

Σε ανάρτηση της στο προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η γνωστή δημοσιογράφος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Φίλες και φίλοι. Δεν έχω λέξεις να σας ευχαριστήσω για την μέχρι τώρα ΣΥΝεχή υποστήριξη σας σε όλα μας τα βήματα στο ΣΥΝ+.

Αυτό το διάστημα χτίσαμε μία ΣΥΝεπή σχέση εμπιστοσύνης και ΣΥΝεννόησης που μας έφερε στην κορυφή των προτιμήσεων σας στην ΕΡΤ3. Δυστυχώς με απόφαση της διοίκησης της ΕΡΤ η εκπομπή θα διακοπεί, πριν κάνει τον κύκλο της (ούτε καν το τετράγωνο της).

Νιώθω την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους τους ΣΥΝεργάτες της εκπομπής, δημοσιογράφους και πάνω από όλα τεχνικούς για την πολύτιμη ΣΥΝεργασία.

Οι εποχές που διανύουμε είναι κρίσιμες και η ενημέρωση πολύτιμη. Με την ευχή η ΕΡΤ3 να παραμείνει στην αιχμή της ενημέρωσης, με πλούσια ενημερωτική ζώνη από την πρώτη γραμμή των γεγονότων χωρίς εκπτώσεις και μειώσεις, όπως πάντα ανεξάρτητα κάναμε όλοι- θα υπηρετήσω το κανάλι μου και όλους εσάς από το μεσημβρινό δελτίο ειδήσεων στις 14.00 καθημερινά. Θα τα λέμε από εκεί λοιπόν, και από τη σελίδα της εκπομπής, όπου θα μπορείτε να μας στέλνετε προτάσεις για θέματα, ενώ θα μετρούμε όλοι μέρες για να ξαναβρεθούμε στο ΣΥΝ»

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο λογαριασμό της Σύνθιας Σάπικα στο FB έχουν προστεθεί μια σειρά από αναρτήσεις διαδικτυακών της φίλων οι οποίοι διαμαρτύρονται για το «κόψιμο» της εκπομπής της, αφήνοντας σαφείς υπαινιγμούς σε βάρος του νυν Υφυπουργού Αθλητισμού.

Από την Δευτέρα που μας πέρασε η εκπομπής «ΣΥΝ», αντικαταστάθηκε στο πρόγραμμα της ΕΡΤ3 από μια νέα ενημερωτική ζώνη η οποία περιλαμβάνει σύντομα νέα, δελτίο καιρού και την εκπομπή «Μένουμε Σπίτι» που παρουσιάζουν εκ περιτροπής οι Δημήτρης Ντόζης και Χριστίνα Καλημέρη.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here