‘Εξαλλος με παίκτη του Survivor ο Μουτσινάς

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο Chris Σταμούλης από το Survivor με τη δήλωση που έκανε για τις γυναίκες. Ο Νίκος Μουτσινάς, στο πρώτο Καλό Μεσημεράκι του 2021, έπαιξε το σχετικό απόσπασμα και στη συνέχεια δεν χαρίστηκε στον παίκτη των Μαχητών.

Ο Chris Σταμούλης είπε στο χθεσινό Survivor τα εξής: «Κάθε γυναίκα είναι σαν πηλός που είναι άμορφος. Όλες τις γυναίκες τις πλάθεις, δεν έχει σημασία αν είναι 15. Όλες τις διαμορφώνεις πιστεύω ακόμα κι αν είναι στα 30. Θεωρώ ότι όλες οι γυναίκες χρειάζονται πλάσιμο για να διαμορφώσουν χαρακτήρα. Βέβαια για να σε αφήσει κάποια να την πλάσεις, σημαίνει ότι σε θαυμάζει κι είναι ερωτευμένη μαζί σου».

Ο Νίκος Μουτσινάς, όταν άκουσε τις δηλώσεις, είπε για τον παίκτη του Survivor: «Μας είπε κι εκείνο το καλό το παιδί, ο Chris, πώς πρέπει να πλάσουμε τη γυναίκα. Το πλάσιμο της γυναίκας μπορεί να κράτησε κι ένα τέταρτο.

Δεν τον παρακολουθώ. Δεν τον παρακολουθώ, δεν θέλω! Δεν θέλω να τον παρακολουθήσω! Τι είναι αυτά τα πράγματα; Πόσο πίσω είμαστε; Θα μου πεις είναι εκεί πέρα και λίγο πιο πρωτόγονοι που δεν έχουν τον πολιτισμό. Είναι στον Άγιο Δομίνικο και θυμήθηκε τα παλιά.

Τη γυναίκα την πιάνεις, της δίνεις μια ροπαλιά και την βάζεις μες στη σπηλιά, μην είσαι βλάκας. Να μην έχει απλά κίνηση. Μπράβο το παιδί! Εκπαιδευτική τηλεόραση, να ακούγονται αυτά.