Έξι νέες χολιγουντιανές ταινίες στη Θεσσαλονίκη!

Ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας, προανήγγειλε πως μέσα στο 2022 θα γίνουν γυρίσματα και άλλων χολιγουντιανών παραγωγών στη Θεσσαλονίκη.

«Οι ‘Αναλώσιμοι’ τελείωσαν χθες τα γυρίσματα, αλλά σε δύο μήνες από τώρα αρχίζει νέα ταινία Χόλιγουντ γυρίσματα στη Θεσσαλονίκη. Μάλιστα αυτή τη φορά το σενάριο εκτυλίσσεται στην πόλη μας. Θα είναι μια ταινία δράσης με πολύ ενδιαφέρον και τα γυρίσματα θα γίνουν σε διάφορα σημεία, κάτι που θα αναδείξει την πόλη μας και τουριστικά. Δυστυχώς δεν μπορούμε να αποκαλύψουμε παραπάνω πράγματα», τόνισε στην εκπομπή Love It του ΣΚΑΪ.

«Το 2022 υπολογίζουμε πως θα γυριστούν έξι ταινίες στην πόλη μας», πρόσθεσε. «Η χολιγουντιανή ταινία Millennium έχει αρχίσει την κατασκευή μόνιμων στούντιο στη Θέρμη. Έχουν κάνει ήδη γυρίσματα, υπάρχουν κάποιες αποθήκες και θα έχουμε μια μόνιμη δομή στούντιο στη Θεσσαλονίκη, που θα βοηθήσει στην προσέλκυση τέτοιων παραγωγών», πρόσθεσε.
Παράλληλα αναφέρθηκε και στους ηθοποιούς των αναλώσιμων που ερωτεύτηκαν την Ελλάδα. «Ο Άντι Γκαρσία, που δεν είχε έρθει ποτέ στην Ελλάδα, μου έλεγε πως είναι κατενθουσιασμένος και θέλει να έρθει για διακοπές με τη γυναίκα του, ενώ ο Τζέισον Στέιθαμ ενδιαφέρθηκε ιδιαίτερα για την Χαλκιδική».