Φαίη Σκορδά: Τα πρόσωπα, η προετοιμασία πριν την πρεμιέρα της

Η Φαίη Σκορδά στον ΣΚΑΪ και το τηλεοπτικό ρεπορτάζ παίρνει και πάλι φωτιά, όπως την περίοδο της αποχώρησής της από τον ΑΝΤ1. Και αν έχουν γραφτεί και αν έχουν ειπωθεί για τη νέα εκπομπή που προετοιμάζει η παρουσιάστρια στη νέα της τηλεοπτική στέγη. Οι αφορμές γι’ αυτό, βέβαια, ήταν πολλές…

Με την απόφασή της να μετακομίσει στον ΣΚΑΪ, η Φαίη Σκορδά πήρε τον έλεγχο για το νέο project που ετοιμάζει επάνω της. Η Φαίη έχει λόγο για όλα, συμμετέχει σε όλα και αποφασίζει για όλα. Επιβάλει σε όλα τους όρους της, έτσι ώστε να δημιουργήσει την εκπομπή που θα έχει στο μυαλό της.

Πριν καλά καλά αρχίσει η προετοιμασία, όμως, άρχισαν και οι πρώτοι «θόρυβοι». Η Ελένη Φωτοπούλου, ένα πρόσωπο που ακούστηκε έντονα ότι θα είναι στο πάνελ, τελικά δεν θα είναι. H ίδια συζήτησε με το κανάλι, αλλά τελικά δεν δημιουργήθηκαν συνθήκες συνεργασίας κι έτσι δεν προχώρησε. Από εκεί και πέρα, όλα όσα ακούστηκαν δεν είναι και πολύ κοντά στην πραγματικότητα, καθώς η Ελένη Φωτοπούλου δεν βρέθηκε ποτέ στον ΣΚΑΪ, σε καμία συνάντηση με τους συντελεστές της εκπομπής.

Έτσι λοιπόν, σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, δίπλα στην Φαίη Σκορδά θα καθίσουν η Αφροδίτη Γραμμέλη, η Έλενα Χριστοπούλου και ο Άγγελος Βουράκης. Ενδεχομένως, ανάλογα με την θεματολογία, στη θέση του Άγγελου Βουράκη θα κάθεται όταν χρειάζεται ο Θεοδόσης Πάνου.

Αστρολόγος της εκπομπής θα είναι η Βάσια Μαυράκη.

Στην κουζίνα της Φαίης Σκορδά θα μαγειρεύει ο Δημήτρης Σκαρμούτσος. Ο διακαής πόθος της Φαίης, η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, είπε τελικά το ναι στον ΑΝΤ1 και τον Γιώργο Λιάγκα.

Ο Γιώργος Λιάγκας είχε ζητήσει την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου από τον περασμένο Γενάρη, έτσι ο ΑΝΤ1 επανήλθε με νέα πρόταση. Ο Γιώργος Λεβέντης έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην απόφασή της σεφ, καθώς η ίδια ένιωσε ασφάλεια στον ΑΝΤ1. Η συζήτησή τους ήταν ευρεία και για άλλα πρότζεκτ που ενδέχεται να αναλάβει.

Στο στρατόπεδο της Φαίης Σκορδά, ο ΣΚΑΪ σχεδιάζει να βγάλει την εκπομπή στις 12 του μήνα, όμως υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση στην κατασκευή του σκηνικού. Παρ’ όλα αυτά, επειδή έχουν κλείσει ήδη τους πρώτους καλεσμένους, θα είναι δύσκολο να αλλάξουν ημερομηνίες. Ανάμεσα σε αυτούς, όπως μαθαίνουμε θα είναι και ο Χάρης Ρώμας, ενώ θεωρείται δεδομένο ότι πριν φύγει για το Love Island στις 20 Σεπτέμβρη, θα περάσει από το πλατό και η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Ο τίτλος «Το Πρωινό Μας», που ακούστηκε αρχικά, φαίνεται πως δεν άρεσε και πολύ, έτσι αναμένεται ο οριστικός τίτλος της εκπομπής.

Το πλατό θα είναι κυρίως λευκό με γαλάζιες αποχρώσεις, έτσι ακριβώς όπως το ζήτησε η Φαίη. Ακούγεται, μάλιστα, ότι θα έχει μια καινοτομία σε σχέση με ό,τι βλέπουμε στις άλλες εκπομπές.