Φινάλε για το Καλό Μεσημεράκι

To τέλος της τηλεοπτικής σεζόν πλησιάζει και μια μια οι εκπομπές αποχαιρετούν τους τηλεθεατές τους. Μετά τους “Αρβύλα” που το συνηθίζουν να κατεβάζουν αυλαία από τους πρώτους σειρά έχει ο Νίκος Μουτσινάς που κινείται στα χνάρια τους.

Αλλωστε, κάθε παρουσιαστής που σέβεται τον εαυτό του και τα ποσοστά τηλεθέασης που σημειώνει η εκπομπή του βάζει τους όρους του στο συμβόλαιό του και ο Νίκος το έκανε τόσο στο OPEN όσο και τώρα στον ΣΚΑΪ. Τελευταίος ξεκίνησε τη σεζόν – όταν οι άλλοι εβραζαν στους 40 βαθμούς Κελσίου τον Αύγουστο και έκαναν πρεμιέρα – πρώτος θα κλείσει σε αντίθεση με την Ιωάννα Μαλέσκου και το Love it που πρώτα θα γίνει ο τελικός του Survivor και μετά θα αποχαιρετίσει τους τηλεθεατές της για καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα, ο Νίκος Μουτσινάς, η Βάνια, οι Αλκατράς και το Καλό Μεσημεράκι θα κατεβάσουν ρολά για καλοκαίρι την Παρασκευή 25 Ιουνίου ανανεώνοντας το ραντεβού του με τους τηλεθεατές τον Σεπτέμβρη και όχι στις 30 Αυγούστου όπως θα συμβεί με τις υπόλοιπες εκπομπές ενημερωτικές και ψυχαγωγικές του σταθμού.