Φώτης Σεργουλόπουλος: Αποκάλυψε τα… πάντα για την φυγή του από τον Alpha!

Στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε καλεσμένος ο Φώτης Σεργουλόπουλος και μίλησε, μεταξύ άλλων, για την αποχώρησή του από τον Alpha. Η αρχική έγκριση που είχε δοθεί για το τηλεπαιχνίδι ήταν για 85 επεισόδια, δόθηκε μια εκ νέου έγκριση λίγων ακόμη επεισοδίων, ωστόσο, τελικά αποφασίστηκε η ολοκλήρωση του τηλεπαιχνιδιού λόγω των χαμηλών ποσοστών τηλεθέασης.

«Όχι, δεν είμαι στον Alpha. Αυτό σταμάτησε τέλη Φεβρουαρίου. Εγώ είχα κάνει με τον Alpha ένα συμβόλαιο έργου. Αυτό σημαίνει ότι θα έκανα μόνο το «Divided». Εγώ στον Alpha είχα πάει με μια συγκεκριμένη πρόταση. Μου είπαν αν θέλω να κάνω ένα τηλεπαιχνίδι και είπα: «ναι». Μου έδωσαν το «Divided» και μου άρεσε πάρα πολύ. Έτσι έκανα συμβόλαιο έργου. Όταν τελείωσε το «Divided», τελείωσε και η σύμβασή μου. Ολοκληρώθηκε λίγο απότομα.

Η ιδέα που τους είχα πάει υπάρχει ακόμα. Θέλω να το κάνω κι έχει μπει σε διαδικασία να δοθεί σε κάποιο άλλο κανάλι. Όχι, δεν θα γίνει στον Alpha. Όταν μίλησα με το κανάλι, μίλησα με συγκεκριμένους ανθρώπους. Η διοίκηση του σταθμού ήταν συγκεκριμένη. Συμφωνήσαμε. Αγαπηθήκαμε. Τους ήξερα. Κατά τη διάρκεια της συνεργασίας μου, όμως, άλλαξε η διοίκηση και ήρθαν νέοι άνθρωποι που ήθελαν το κανάλι να το κάνουν διαφορετικό. Και γι’ αυτό το λόγο σταμάτησαν και αυτή την εκπομπή, έβαλαν άλλες εκπομπές.

Είχαν ένα πράγμα στο μυαλό τους, στο οποίο εγώ δεν ταίριαζα. Δεν θέλω να είμαι σε αυτή την πορεία που παίρνει το κανάλι. Γι’ αυτό το λόγο αυτό το πρότζεκτ που είχα για το βραδινό δεν το ξανασυζήτησα με τον Alpha» δήλωσε ο γνωστός παρουσιαστής.