Φύγε εσύ, έλα εσύ στην ΕΡΤ!

Ανατροπές στην εκπομπή «ΠΟΠ Μαγειρική» της ΕΡΤ 2 η οποία συνεχίζει μεν, με άλλο παρουσιαστή δε. Aλλωστε, την είδηση της αλλαγής παρουσιαστής την μάθατε πριν από λίγες μέρες μέσα από άλλο δημοσίευμα του tinasmess.gr.

Πιο συγκεκριμένα στο νέο κύκλο εκπομπών, τη σκυτάλη της γαστρονομικής δημιουργίας από το σεφ Νικόλα Σακελλαρίου παίρνει ο επίσης σεφ Μανώλης Παπουτσάκης.

Ο τελευταίος θα προσπαθήσει να αναδείξει ακόμη περισσότερο τους ελληνικούς διατροφικούς θησαυρούς, με εμπνευσμένες αλλά εύκολες συνταγές, φιλοδοξώντας να απογειώσει γευστικά τους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης.

Μήλα Ζαγοράς Πηλίου, Καλαθάκι Λήμνου, Ροδάκινα Νάουσας, Ξηρά σύκα Ταξιάρχη, Κατσικάκι Ελασσόνας, Σαν Μιχάλη Σύρου και πολλά άλλα αγαπημένα προϊόντα, είναι οι πρωταγωνιστές με ονομασία προέλευσης!

Κάθε Σάββατο και Κυριακή, στις 13.15 θα συνεχίζουμε να μαθαίνουμε στην ΕΡΤ2 πώς τα ελληνικά πιστοποιημένα προϊόντα μπορούν να κερδίσουν τις εντυπώσεις και να κατακτήσουν το τραπέζι μας.

Ντοματόσουπα με τοματάκι

Στο πρώτο επεισόδιο του β’ κύκλου που θα προβληθεί αυτό το Σάββατο ο σεφ Μανώλης Παπουτσάκης ανοίγει την πόρτα στα ΠΟΠ προϊόντα και τη νοστιμιά τους!

Μας καλωσορίζει και μας μαγειρεύει μια εξαιρετική ντοματόσουπα με τοματάκι Σαντορίνης, μια τραγανή μπομπότα με κασέρι και συκώτι σαβόρε με σύκα Βραυρώνας Μαρκοπούλου Μεσογείων.

Στην παρέα προστίθεται η παραγωγός Χριστιάνα Λύτρα προκειμένου να μας ενημερώσει για τα εκλεκτά σύκα Βραυρώνας Μαρκοπούλου Μεσογείων, καθώς και ο διατροφολόγος Ευάγγελος Ζουμπανέας ο οποίος θα μας μιλήσει για το ξεχωριστό τοματάκι Σαντορίνης.