Γιώργος Λιάγκας για τη δικαστική του δικαίωση: «Μέσα μου αισθάνομαι μεγάλη χαρά»

Tο πρωί της Τετάρτης (29/9), ο Γιώργος Λιάγκας μίλησε στον αέρα του «Πρωινού» για την αντιδικία που είχε με τον συνεργάτη της χρηματιστηριακής που του «έφαγε» 330.000 ευρώ από το 2010 μέχρι το 2013 και εξήγησε τον λόγο για τον οποίο απουσίαζε από την εκπομπή την προηγούμενη εβδομάδα.

«Εγώ την προηγούμενη εβδομάδα έλειψα δύο μέρες και το λέω επειδή βγήκε ο Δημητρακόπουλος και το είπε. Είχα μια πολύ σημαντική ποινική δίκη. Ήμουν φορτισμένος συναισθηματικά για μια υπόθεση που συνέβη πριν 10 χρόνια. Ο άνθρωπος που μου έφαγε τα λεφτά μαζί με τη χρηματιστηριακή, καταδικάστηκε με 10 χρόνια κάθειρξη, αλλά δεν βγήκα να πω. Ξέρετε γιατί; Γιατί είναι 1ος βαθμός και αν δεν πάει στο Εφετείο να καταδικαστεί με τη βούλα ότι είναι απατεώνας, όπως είναι η πρωτόδικη απόφαση, δεν λέω το όνομά του γιατί σέβομαι την δικαιοσύνη. Ανθρώπινα, μέσα μου αισθάνομαι μεγάλη χαρά και δικαίωση» είπε ο παρουσιαστής του ANT1.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Tlive», ο Γιώργος Λιάγκας είχε αποφασίσει να επενδύσει ένα μεγάλο μέρος των αποταμιεύσεων του σε μια χρηματιστηριακή εταιρία. Αποφάσισε, λοιπόν, να εμπιστευτεί έναν συνεργάτη αυτής της εταιρίας, τον οποίο και είχε γνωρίσει το 2007 στο πλαίσιο της προεκλογικής τότε εκστρατείας που έκανε στη Λάρισα.

Ο άνθρωπος αυτός καταδικάστηκε από το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων σε κάθειρξη επτά ετών, καθώς με μια σειρά από πράξεις από το 2010 και μετά εξαπάτησε τον παρουσιαστή, εξαναεμίζοντας το χαρτοφυλάκιο του ύψους περίπου 330.000 ευρώ.