«Η Φαμίλια» – «Παρουσιάστε!»: Απογοητευτική εξέλιξη για τις δύο σειρές του ΑΝΤ1

Δυσάρεστη εξέλιξη για τους συντελεστές των σειρών «Παρουσιάστε!» και «Η Φαμίλια» στον ΑΝΤ1, με το κανάλι να φέρεται να τους έχει ενημερώσει από νωρίς πως δεν συνεχίζουν την επόμενη τηλεοπτική σεζόν με νέους κύκλους επεισοδίων.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της Αφροδίτης Γραμμέλη για το «Πρώτο Θέμα», ο ΑΝΤ1 έχει αποφασίσει να επενδύσει περισσότερο στα ριάλιτι προγράμματα που θεωρείται πως φέρνουν… σίγουρα νούμερα τηλεθέασης, καθώς ο ανταγωνισμός πλέον είναι τεράστιος.

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένες σειρές δεν κατάφεραν να χαρίσουν στον σταθμό του Αμαρουσίου τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης στα οποία εκείνος ευελπιστούσε, γεγονός που οδήγησε σε σκληρές αποφάσεις.

Την ίδια ώρα, το κανάλι αναζητά όχι ένα αλλά πολλά περισσότερα νέα ριάλιτι προκειμένου να τα εντάξει στο πρόγραμμά του, τα οποία όμως θα μελετηθούν πολύ πριν λανσαριστούν.

Ένα εξ’ αυτών, το «I’m A Celebrity… Get Me Out Of Here!», το οποίο αν τελικά μεταδοθεί μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 θα προκαλέσει τεράστιες αντιδράσεις λόγω της σκληρότητάς του.