«Η Ιωάννα Μαλέσκου βιώνει μια δύσκολη περίοδο τηλεοπτικά»

Τίνα Μεσσαροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» για τον τηλεοπτικό ανταγωνισμό, τα νούμερα τηλεθέασης και για τις αλλαγές που πρέπει να κάνει η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή της.

«Στο Happy Day είμαστε μια παρέα που αυτοσαρκαζόμαστε. Ακόμα και η Σταματίνα είναι πάντα ανοιχτή να της κάνουμε πλάκα και τη δέχεται. Κοιτάω τα νούμερα τηλεθέασης, είναι εργαλείο δουλειάς και δεν με αγχώνουν. Ακόμα και τις μέρες που τα πράγματα μπορεί να μην έχουν πάει και τόσο καλά, αν ξέρουμε ότι έχει γίνει μία σωστή δουλειά και εκπομπή, δεν θ’ ανησυχήσει ποτέ κανείς. Όταν εργάζεσαι στην τηλεόραση, πρέπει να μάθεις να πορεύεσαι και να συμβουλεύεσαι, αλλά να μην αγχώνεσαι για τα νούμερα τηλεθέασης» δήλωσε η δημοσιογράφος του Alpha.

Ωστόσο, δύσκολες στιγμές φαίνεται να περνάει η Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς το κοινό δεν δείχνει ν’ ανταποκρίνεται θετικά στην εκπομπή που παρουσιάζει. «Βιώνει μία πολύ δύσκολη τηλεοπτική χρονιά. Είναι μία αρκετά ανταγωνιστική σεζόν. Δε βοηθιέται και από τον ίδιο της τον σταθμό, γιατί είναι μία δύσκολη περίοδος και για τον ΣΚΑΪ. Το «Love it» χρειάζεται πρωτόλεια θέματα και μία διαφοροποίηση από τις υπόλοιπες εκπομπές. Όταν ο ανταγωνισμός της ψυχαγωγίας έχει ξεκινήσει από τις οκτώ παρά, δεν γίνεται να έρχεσαι και ν’ ανακυκλώνεις στις έντεκα την ίδια θεματολογία. Επίσης, πρέπει και η Ιωάννα να δει κάποια πράγματα σε σχέση με τον εαυτό της και το τι κάνει σε αυτή την εκπομπή» σχολίασε η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Το «Love it» άλλαξε ώρα

Η Ιωάννα Μαλέσκου άρχισε αισιόδοξα τη σεζόν, έχοντας στο μυαλό της την περσινή καλή πορεία της, ωστόσο τα δεδομένα φέτος έχουν αλλάξει. Ο ανταγωνισμός στην πρωινή και μεσημεριανή ζώνη είναι τεράστιος με την έλευση της Ελένης Μενεγάκη ν’ ανατρέπει τις περσινές ισορροπίες.

Όλες αυτές τις ημέρες, που προβάλλεται το «Love it», τα νούμερα τηλεθέασης είναι αρκετά χαμηλά και επικρατεί έντονος προβληματισμός στον ΣΚΑΪ, με την παρουσιάστρια να φαίνεται πως έχει θορυβηθεί από την κατάσταση. Μάλιστα, διάφορα δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως οι υπεύθυνοι του σταθμού σκέφτονται πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο μετά τα Χριστούγεννα η εκπομπή να μπει στον «πάγο» ή να μετακομίσει το Σαββατοκύριακο με περισσότερα εμπορικά ένθετα. Ωστόσο, μέχρι στιγμής, το «Love it» έχει αλλάξει ώρα και πλέον ξεκινάει 11:30, αντί για 12:00.

«Πριν σας ευχηθώ καλό Σαββατοκύριακο και να περάσετε πολύ όμορφα γιατί θα έχει και καλό καιρό. Εμείς θα ανανεώσουμε το ραντεβού μας για τη Δευτέρα, προσέξτε όμως! Θα είμαστε από αυτή τη Δευτέρα και κάθε μέρα στις 11:30 κοντά σας. Για να χορταίνουμε χρόνο και να μπορούμε να λέμε όλα όσα θέλουμε και όλα όσα αγαπάμε. Οπότε Δευτέρα συντονίζεστε στις 11:30. Πολλά φιλάκια, τα λέμε τότε. Ανυπομονώ να τα πούμε» είχε αναφέρει η Ιωάννα Μαλέσκου, γνωστοποιώντας στους τηλεθεατές την αλλαγή της ώρας.