Ιωάννα Μαλέσκου | Πόσο καιρό θα μείνει στον «πάγο»;

Η πολεμική κατάσταση που επικρατεί στην Ουκρανία έχει φέρει σαρωτικές αλλαγές και στο τηλεοπτικό τοπίο. Πολλά κανάλια έχουν αναδομήσει το πρόγραμμά τους προκειμένου να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης.

Από αυτή την εβδομάδα δε μεταδίδεται στον ΣΚΑΪ η εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου. Το «Love it» έφυγε από τη μεσημεριανή ζώνη του καναλιού με τους «Αταίριαστους» να παίρνουν τη θέση της. Η αρχική ενημέρωση του καναλιού του Φαλήρου ανέφερε ότι η εκπομπή θα μείνει στα… πιτς για μία εβδομάδα.

Δεν αποκλείεται ωστόσο η Ιωάννα Μαλέσκου να μείνει περισσότερο καιρό στον «πάγο».

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, στον ΣΚΑΪ βλέπουν την αλλαγή αυτή ως «πείραμα» για την επόμενη σεζόν. Ο σταθμός του Φαλήρου θεωρείτο ενημερωτικός και μετά τις τελευταίες εξελίξεις και τη μη μετάδοση συνεχούς ενημερωτικού προγράμματος έχει φέρει προβληματισμό.

Ο ΣΚΑΪ είχε χτίσει μία σχέση με το κοινό όλα αυτά τα χρόνια και όπως σημειώθηκε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» αυτό έγινε κυρίως λόγω της ενημέρωσης. Ωστόσο οι διαφημιστικές υποχρεώσεις, που γίνονται μέσα από τις ψυχαγωγικές εκπομπές, έχουν φέρει την ενημέρωση σε δεύτερη μοίρα στο κανάλι.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ οι άνθρωποι του καναλιού θεωρούν ότι έχουν χάσει σημαντικό κομμάτι του κοινού εξαιτίας αυτού. Δεν αποκλείεται μάλιστα να επιστρέψει στα γνώριμα λημέρια της ενημέρωσης τουλάχιστον σε κάποιες ζώνες.

Κάπως έτσι η Ιωάννα Μαλέσκου και η εκπομπή της, που είναι η μόνη ψυχαγωγική του καναλιού που έχει μπει στον «πάγο» είναι σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Γιώργου Σκρομπόλα, η παρουσιάστρια πηγαίνει κανονικά στο κανάλι κάθε μέρα αλλά υπάρχει προβληματισμός από την πλευρά της.