«Καλοκαίρι #Not»: Ένα ζευγάρι αποχωρεί και ένα συνεχίζει

Mέχρι τις 11 Σεπτεμβρίου θα βρίσκεται στον αέρα του OPEN η εκπομπή «Καλοκαίρι #Not».

Μία εβδομάδα πριν το φινάλε, ωστόσο, θα αποχωρήσουν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Ναταλί Κάκκαβα, καθώς αυτή ήταν η συμφωνία τους με το κανάλι, ενώ θα συνεχίσουν μόνοι τους οι Ετεοκλής Παύλου και Ελένη Χατζίδου.

«Να μοιραστούμε με τους τηλεθεατές μας ότι το Καλοκαίρι #Not συνεχίζεται και την επόμενη εβδομάδα. Θα είμαστε και την επόμενη εβδομάδα μαζί παιδιά», είπε ο Ετεοκλής Παύλου με τη Χατζίδου να προσθέτει: «Άλλη μια εβδομαδούλα θα έχουμε».

Όσο για το ζευγάρι που δεν συνεχίζει;

«Εμείς σταματάμε την Παρασκευή γιατί αυτή ήταν η συμφωνία, γιατί έχουμε δύο παιδάκια. Η γυναίκα που μας βοηθάει στο σπίτι έχει κάνει και αυτή τον προγραμματισμό της και πρέπει να φύγει. Εγώ μετά από 52 εβδομάδες συνεχούς παρουσίας, καθημερινής, νιώθω την ανάγκη ότι πρέπει να ξεκουραστώ, το νιώθω πολύ.

Να μείνω κοντά στα παιδάκια μου και πρώτα ο θεός 14 του μήνα να επανέλθω με την Κατερίνα, το ‘Ευτυχείτε’ και εκεί να τα πούμε όπως ξέρετε εσείς και εμείς. Παιδιά καλή επιτυχία. Έχουμε να πούμε πολλά την Παρασκευή», είπε ο Γρηγόρης Γκουντάρας στον αέρα της εκπομπής.