Κάποιος… φεύγει από τις Άγριες Μέλισσες

Όπως όλα δείχνουν, οι Άγριες Μέλισσες θα πάνε και τρίτη σεζόν, με τους φανατικούς τηλεθεατές της σειράς να περιμένουν εναγωνίως την επίσημη ανακοίνωση. Σήμερα, στον αέρα της εκπομπής “Ευτυχείτε”, ο Γιάννης Πουλόπουλος εμφανίστηκε σίγουρος ότι η επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 θα συνεχιστεί και τη νέα χρονιά, ωστόσο, αποκάλυψε πως είναι πολύ πιθανό η Κάτια Δανδουλάκη να αποχωρήσει φέτος.

«Δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί επίσημα, αλλά εγώ θα το πω και θα αναλάβω και το ρίσκο, οι Άγριες Μέλισσες συνεχίζουν για τρίτη σεζόν. Γνωρίζω ότι ο παραγωγός της σειράς, ο κύριος Καραγιάννης έχει έρθει ήδη σε επαφή με κάποιους από τους πρωταγωνιστές και συζητάει μαζί τους το ενδεχόμενο αν θα ήθελαν να συνεχίσουν και τρίτη σεζόν. Η σειρά θα κρατήσει ολόκληρη σεζόν, από Σεπτέμβριο μέχρι Ιούνιο.

Θα αφορά στην περίοδο της χούντας, θα είναι σίγουρα τα τρία ζευγάρια, οι τρεις αδερφές με τους αγαπημένους τους. Ήδη κουβεντιάζουν και άλλοι ηθοποιοί και γνωρίζω ότι η κυρία Δανδουλάκη ενδεχομένως να μην είναι και ίσως ο ρόλος της Ανέτ να μας τελειώσει στο φινάλε του κύκλου. Νομίζω ότι θα πεθάνει, έχει και πρόβλημα με την καρδιά της. Τέλη Μαρτίου, επίσης, έχουμε ξεφορτωθεί τον Βόσκαρη», είπε αρχικά ο Γιάννης Πουλόπουλος για τις Άγριες Μέλισσες.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος πρόσθεσε επίσης: «Είναι πολύ λίγες οι πιθανότητες να μην συνεχιστούν οι Άγριες Μέλισσες, ήδη κάνουν διαπραγματεύσεις οι ηθοποιοί και γνωρίζω ότι η κυρία Δανδουλάκη έχε εκφράσει την επιθυμία ότι… να το δούμε μεν, αλλά προς το όχι».